Etusivu  AJANKOHTAISTA  Merkit  Rebel

REBEL KAMADO GRILL STEEL L BLACK HIILIGRILLI

Tuotekoodi: 504599

Uutuus

TULOSSA SAATAVILLE TOUKOKUUSSA!


UUTUUS TERÄSKAMADO!

Luo mahtavia aromeja ja makuja!

Rebel Kamado Steel on hiiligrilli, jonka monipuolisuus grillauksessa ja savustamisessa perustuu hyvin lämpöeristettyyn sekä teräksisellä kaksoisseinämällä varustettuun grillin kanteen ja tulipesään. Kansi- ja tulipesä ovat ulkopuolelta maalattua terästä ja sisäpuolelta emaloitua terästä. Emaloitu teräs on hyvä materiaali grillin sisäosassa koska se kestää erinomaisesti savua, rasvaa ja korkeita lämpötiloja.

Rebel Kamado on lyömätön grilli niin hitaissa ja pitkissä kypsennysmuodoissa, kuin myös nopeassa korkealla lämmöllä tapahtuvassa grillauksessakin. Rebel Kamadolla voi myös hauduttaa, savustaa, paistaa pizzaa tai leipää. Se on todella monipuolinen grilli ja apuväline kaikessa ruoanlaitossa. Rebel Kamadossa voi kypsentää suuria lihapaloja erityisen pitkään, ja silloin tasainen, hiljalleen mureuttava lämpö sekä hiilistä nouseva savun aromi saavat aikaan taivaallisia herkkuja.
Valmista Rebel Kamadolla helposti kotipihalla itse herkullista Pulled Porkia tai Ribsejä! BBQ-smoker valmistustavalla lihaa saatetaan kypsentää 4 - 12 tuntia, joskus jopa pidempäänkin. Silloin tuloksena valmistuu erityisen mureaa ja maukasta kaikesta lihasta.
Grillin lämpöä säädetään kannen päällä ja pohjaosan reunassa olevien ilmaventtiilien avulla. Lämpö saadaan pysymään tarkasti halutuissa lukemissa ja lämpötilaa voi helposti tarkkailla kannessa olevasta lämpömittarista. Rebel Kamado on käytettävistä grillihiilistä tai -briketeistä riippuen grillausvalmis noin 15 minuutissa.
Grillin valurautainen iso grillausritilä on pitkäikäinen, sekä helppo irrottaa ja puhdistaa aina käytön jälkeen. Grilliritilän keskellä on erillinen irrotettava pyöreä ritiläosa, jonka kautta on helppo lisätä hiiliä grilliin, nostamatta koko ritilää grillistä pois. Mukana on myös valurautainen ritilännostokoukku joka on verraton apu grillin käytössä. Grillin tyhjennys tuhkasta hoituu helposti tulipesän alaosan irrotettavan erillisen tuhka-astian ansiosta. Tuhka-astia on reunoistaan tiivistetty ja se lukitaan paikoilleen kahdella lukitusklipsillä. Grillin vaunussa on todella tukevat sivutasot, sivutason tarvikekoukut ja pyyhetanko sekä isot renkaat.

Rebel Kamado Steel L on täysiverinen kamadogrilli, jonka etuna on laadukkaat materiaalit ja helppo liikuteltavuus. Vastaavan kokoiset keraamiset kamadogrillit painavat noin 2 – 3 kertaa Rebel Kamado Steel grilliä enemmän, grillauksen lopputuloksen ollessa kuitenkin molemmissa samaa herkullista luokkaa.

Väri: Musta
Grillausala: Ø 50 cm
Lämpömittari: On
Ilmansäätöventtiili: On, 2 kpl
Grillin kansi: Maalattu ja emaloitu teräs
Grillin pohja: Maalattu ja emaloitu teräs
Tuhka-astia: Tuhka-astia grillin alaosassa
Vaunu ja sivutasot: On mukana
Mitat vaunun kanssa: L 126 x K 120 x S 76 cm
Paino: Noin 40 kg
Takuu: 1 vuosi
Suojapeite: M-koko (Myydään erikseen)
Tuotetta ei saatavilla 549,00 €

Toimituskulut 0 euroa!

Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha