Tekniset tiedot

Korkeus: 65 cm
Leveys: 34 cm
Syvyys: 10 cm
Paino: 3,5 kg

Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotemerkki

Valugrilli

Valugrilli Loimulautasetti Colibri

Hinta 165,00 133,06

Tuotenro.: VM7809

Valugrillin Colibri -loimulautasetti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sisältää kaksi loimulautaa, fileepidikkeet sekä irrotettavan rasvakaukalon. Setissä on portaaton ketjusäätö. Loimulautasetti Colibri sopii Valugrilli Colibriin, vuolukivigrilleihin Moderno ja Helsinki sekä Valugrilli Tampereeseen sekä vaihtoehtoisesti loimusetti Classicin tilalle Steel-grilliin ja Valugrillin Grillisydämeen.

Käyttöohje:

• Laita folio laudan ympärille ennen kalafileen asettamista, myöhemmin voit kääriä kalan nahan folioon; näin lauta pysyy siistinä.
• Laske arina lähes ala-asentoon.
• Ota grillistä grilliritilä pois ja sijoita loimusetin tukirungot ja rasvakaukalo ritilän tilalle.
• Laita kalafileet laudoille, kiinnitä fileet pidikkeellä lautoihin ja asenna laudat paikoilleen. Säädä ketjulla laudan kallistuskulmaa.
• Irrottamalla fileepidikkeet laudat toimivat myös tarjoilualustana.
• Hitaasti, sopivalla tulella kypsentäen saat parhaan tuloksen.
• Normaalikokoisille fileille loimutusaika n. 1 –1,5 tuntia.
• Rasvakaukalo on irrotettava, ja sen voit puhdistaa käytön jälkeen.

Valugrilli tuotteet toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta toimitusosoitteeseen, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Valugrillin Colibri -loimulautasetti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sisältää kaksi loimulautaa, fileepidikkeet sekä irrotettavan rasvakaukalon. Setissä on portaaton ketjusäätö. Loimulautasetti Colibri sopii Valugrilli Colibriin, vuolukivigrilleihin Moderno ja Helsinki sekä Valugrilli Tampereeseen sekä vaihtoehtoisesti loimusetti Classicin tilalle Steel-grilliin ja Valugrillin Grillisydämeen.

Käyttöohje:

• Laita folio laudan ympärille ennen kalafileen asettamista, myöhemmin voit kääriä kalan nahan folioon; näin lauta pysyy siistinä.
• Laske arina lähes ala-asentoon.
• Ota grillistä grilliritilä pois ja sijoita loimusetin tukirungot ja rasvakaukalo ritilän tilalle.
• Laita kalafileet laudoille, kiinnitä fileet pidikkeellä lautoihin ja asenna laudat paikoilleen. Säädä ketjulla laudan kallistuskulmaa.
• Irrottamalla fileepidikkeet laudat toimivat myös tarjoilualustana.
• Hitaasti, sopivalla tulella kypsentäen saat parhaan tuloksen.
• Normaalikokoisille fileille loimutusaika n. 1 –1,5 tuntia.
• Rasvakaukalo on irrotettava, ja sen voit puhdistaa käytön jälkeen.

Valugrilli tuotteet toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta toimitusosoitteeseen, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Lue lisää

Määrä: