Etusivu  GRILLIT   Savustimet  Merkit  Rebel

6 KPL LOPPUERÄ! REBEL KAMADO M BLACK HIILIGRILLI

Tuotekoodi: 504565

-56%

POISTOHINTA ON VOIMASSA SU 26.11.2017 SAAKKA TAI NIIN KAUAN KUIN TÄTÄ POISTOERÄÄ RIITTÄÄ! Rebel Kamadolla luot mahtavia aromeja ja makuja!

Rebel Kamadogrilli on hiiligrilli, jonka monipuolisuus grillauksessa ja savustamisessa perustuu lämpöä varaavaan keraamiseen kuoreen sekä tarkasti säädeltävään tasaiseen sisäilmankiertoon. Rebel Kamadogrilli on lyömätön grilli niin hitaissa ja pitkissä kypsennysmuodoissa, kuin myös nopeassa korkealla lämmöllä tapahtuvassa grillauksessakin. Rebel Kamadogrillillä voi myös hauduttaa, savustaa, paistaa pizzaa tai leipää. Se on todella monipuolinen grilli ja apuväline kaikessa ruoanlaitossa. Rebel Kamadogrillissä voi kypsentää suuria lihapaloja erityisen pitkään, ja silloin tasainen, hiljalleen mureuttava lämpö sekä hiilistä nouseva savun aromi saavat aikaan taivaallisia herkkuja. Valmista Rebel Kamadogrillillä helposti kotipihalla itse herkullista Pulled Porkia tai Ribsejä! BBQ-smoker valmistustavalla lihaa saatetaan kypsentää 4 - 12 tuntia, joskus jopa pidempäänkin. Silloin tuloksena valmistuu erityisen mureaa ja maukasta kaikesta lihasta.

Grillin lämpöä säädetään kannen päällä ja pohjaosan alareunassa olevien ilmaventtiilien avulla. Lämpö saadaan pysymään tarkasti halutuissa lukemissa ja lämpötilaa voi helposti tarkkailla kannessa olevasta lämpömittarista. Lämpö saadaan nousemaan Rebel Kamadogrillissä jopa 430 °C lämpötilaan. Rebel Kamadogrilli on käytettävistä grillihiilistä tai -briketeistä riippuen grillausvalmis noin 15 minuutissa. Ruostumattomasta teräksestä tehty grillausritilä on pitkäikäinen, sekä helppo irrottaa ja puhdistaa aina käytön jälkeen. Rebel Kamadogrillin mukana toimitetaan todella tukeva grillivaunu lukittavine renkaineen sekä bambusta valmistetut alaslaskettavat sivutasot 2 kpl. Alaslaskettavat sivutasot helpottavat grillin varastointia ja säästävät samalla myös varastointitilaa.

Grillausala: Ø 38 cm
Lämpömittari: On
Ilmansäätöventtiili: On, 2 kpl
Grillin kansi: Lasitettu keraaminen kivi
Grillin pohja: Lasitettu keraaminen kivi
Tuhka-astia: Ei erillistä, tuhkat grilliosan pohjalla
Vaunu ja sivutasot: On mukana
Mitat vaunun kanssa: L 121 x K 108 x S 66 cm
Paino: Noin 65 kg
Takuu: 1 vuosi
Suojapeite: S-koko (Myydään erikseen)
Tuotetta saatavilla Norm. 795,00 € 349,00 €

Toimituskulut 0 euroa!

Määrä: kpl   

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha