Etusivu  KYLPYTYNNYRIT JA TARVIKKEET  Merkit  Kirami

Muovikansi 170 cm tynnyreille ulkokaminalla, kokopyöreä

Tuotekoodi: VM2990

-21%

Kiramilta löytyy sopiva kansi kaikkiin kylpytynnyrimalleihin. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödynkin osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois, kun tynnyri ei ole käytössä, sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Tämä malli on ABS-muovista valmistettu kupukansi, joka soveltuu 170 cm halkaisijaltaan oleviin Kirami-kylpytynnyreihin, kuten Easy M, Cozy M, Ultima M sekä Breezy M, joissa on ulkopuolinen kamiina (CULT, CUBE ja TUBE). Malli soveltuu myös altaaseen Woody M ulkopuolisella kamiinalla (Cube & Tube). Kannessa on vahva kahva, josta sitä saa käsiteltyä. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa on kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi. Näin kansi saadaan pysymään paikallaan pahemmissakin myrskyissä.

Muista tilata kansi ja muut tarvikkeet samalla tilauksella itse paljun kanssa, jotta saat koko toimituksen yksillä toimituskuluilla.

Ulkohalkaisija: 174 cm
Paino: 12 kg
Valmistajan tuotekoodi: PC1900-K
Tuotetta saatavilla Norm. 239,00 € 189,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha