Etusivu  LÄMPÖMITTARIT JA SÄÄASEMAT  Merkit  Suomen Lämpömittari Oy

Suomen Lämpömittari Oy

Lämpö- ja kosteusmittari kolmella lähettimellä

Tuotekoodi: 509009

Suomen Lämpömittarin langaton lämpö- ja kosteusmittari, jossa on kolme lähetintä. Voit helposti yhdeltä näytöltä seurata lämpötilaa ja kosteutta useammasta paikasta. Yhdessä lähettimistä on lanka-anturi (n. 1,5 m), joka mahdollistaa lämpötilan mittaamisen esim. vedestä. Lähettimen voi myös jättää talvella sisälle ja viedä lanka-anturin ulos ikkunan välistä.


Tiedot lähetetään langattomasti taajuudella 433 MHz ja kantomatka on vapaassa tilassa jopa 80 metriä. Mittarissa on radio-ohjattu kello sekä maksimi-/minimimuisti. Näyttöyksikkö seisoo pöydällä ja lähettimet voidaan vaikka ripustaa seinälle.


Lähettimet on helppo nimetä kirjoittamalla niiden nimet tussilla näyttöön, mutta muistathan käyttää vesiliukoista tussia.


LÄMPÖ- JA KOSTEUSMITTARI KOLMELLA LÄHETTIMELLÄ 7420:  • Mittausalue: sisälämpötila 0..+50°C, ulkolämpötila -40..+60°C, kosteus sisällä ja ulkona 1..99%

  • Radio-ohjattu kello

  • Maksimi-/minimimuisti

  • Paristot 8 kpl AA 1.5V eivät sisälly pakkaukseen.

  • Näyttöyksikkö 157 x 42 x 120 mm, lähetin 40 x 21 x 130 mm


Suomen Lämpömittari Oy on perinteikäs jo kolmannessa sukupolvessa toimiva suomalainen perheyritys, joka on valmistanut lämpömittareita vuodesta 1946 saakka. Nykyään Suomen Lämpömittari Oy on ainoa kuluttajille lämpömittareita valmistava yritys Pohjoismaissa. Omassa tuotannossa on lasikapillaarimittareita, joita valmistuu vuosittain 200 000 kappaletta. Oman tuotannon lisäksi yrityksellä on pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita niin Euroopassa kuin Kaukoidässäkin.

Tuotetta saatavilla 78,90 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha