Etusivu  TUOTTEET   GRILLIEN VARUSTEET   Grillihiilet  Merkit  Pitmaster

Pitmaster Marabu Grillihiili 15 kg

Tuotekoodi: 7649

Pitmaster Marabu hiilet ovat keskikokoisia, melko tasakakokoisia ja palavat tasaisen pitkään kuumana. Hiilet ovat muodoltaan pääasiassa oksamaisia. Kooltaan ja palamisluonteeltaan soveltuvat parhaiten suoralla lämmöllä grillaamiseen. Antavat hienovaraisen savun aromin, joka ei ole yhtä voimakas kuin Quebracho hiilien aromi.kokoluokka 40 – 200+ mm. Marabut tulevat puulajista, joka on haitallinen Paraguaissa, joten hiili on myös ekologinen ja eettinen valinta!

Pihvinpaistajan ja grillaajan varma valinta!

Kokeile vaikka porsaan kyljen kanssa, Quebrachon savun aromi sopii erityisen hyvin rasvaisen possun kanssa yhteen! BBQ-harrastajan valinta!

Kaikilla eri hiilillä on omat vahvuutensa. Hiiliä voi myös käyttää sekoitettuna, mikä usein parantaakin niiden ominaisuuksia ja tasaa kokovaihtelua. Kaikki hiilet ovat hyvälaatuisia ja ne tuhkaavat erittäin vähän, noin 4-6%. Sytytys onnistuu parhaiten esimerkiksi sytytyspaloilla, sytytysnesteitä ei tarvita.

Hiiliä voi käyttää niiden sammuttua yhä uudelleen ja uudelleen, sammuta hiilet esimerkiksi grillisi ilmaluukut sulkemalla. Seuraavalla grillauskerralla riittää kun sekoitat hieman hiiliä, jotta tuhkat tippuvat tuhka-astiaan ja sitten voit sytyttää hiilet uudestaan. Näin käytettäessä laadukkaat hiilet ovat todella riittoisia.

Tuotetta saatavilla 39,95 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha