Etusivu  TUOTTEET   GRILLIEN VARUSTEET   Grillihiilet  Merkit  Pitmaster

Pitmaster Quebracho Grillihiili 15 kg

Tuotekoodi: 7650

Pitmaster Quebracho hiilillä saat miellyttävän savun maun pitkässä kypsennyksessä jopa ilman erillistä savupuuta! Quebracho on korkean lämpöarvon omaavaa todella tiheätä puuta, joten hiilet palavat erittäin pitkään ja riittoisasti. Parhaita pitkässä kypsennyksessä. Quebrachot ovat pääasiassa suuria hiiliä, mutta myös muun kokoisia paloja löytyy. Kokoluokka 40-280 mm. Hiilien valmistukseen käytetty puu saadaan muun teollisuuden sivutuotteena, ja se ei ole myöskään peräisin sademetsistä.


Kaikilla eri hiilillä on omat vahvuutensa. Hiiliä voi myös käyttää sekoitettuna, mikä usein parantaakin niiden ominaisuuksia ja tasaa kokovaihtelua. Kaikki hiilet ovat hyvälaatuisia ja ne tuhkaavat erittäin vähän, noin 4-6%. Sytytys onnistuu parhaiten esimerkiksi sytytyspaloilla, sytytysnesteitä ei tarvita.


Hiiliä voi käyttää niiden sammuttua yhä uudelleen ja uudelleen, sammuta hiilet esimerkiksi grillisi ilmaluukut sulkemalla. Seuraavalla grillauskerralla riittää kun sekoitat hieman hiiliä, jotta tuhkat tippuvat tuhka-astiaan ja sitten voit sytyttää hiilet uudestaan. Näin käytettäessä laadukkaat hiilet ovat todella riittoisia.

Tuotetta ei saatavilla 39,95 €
Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha