Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   KAASUGRILLIT  Merkit  Char-Broil

CHAR-BROIL GAS2COAL KAASU-/HIILIGRILLI

Tuotekoodi: VM7754

Char-Broil Gas2Coal® antaa yksinkertaisen ratkaisun kysymykseen, kaasu- vai hiiligrilli? Miksi valita, kun voit nauttia molemmista Gas2Coal® hybridigrillillä. Tämä yhdistelmägrilli muuntautuu helposti kaasugrillistä hiiligrilliksi vain kolmessa vaiheessa alle 60 sekunnissa, ilman työkaluja. Yksinkertaisesti sytytä hiilet tai briketit kaasupolttimilla, sytytysnestettä ei tarvita.

Grillin paistopinta-ala ja kolme pääpoltinta antavat sinulle reilusti tilaa grillata ystävillesi ja perheellesi. Patentoitu hiilialusta takaa tasaisen lämmön ja vähemmän rasvapaloja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sivukeitin antaa sinulle grillaamisen ohessa mahdollisuuden kokata vaikka kastiketta tai vihanneksia. Kaksi pyörää helpottaa grillin siirtelyä. Grillin kannessa on lämpömittari josta grillaustilan lämpöä on helppo tarkkailla. Kaasuletku ja matalapainesäädin toimitetaan grillin mukana.

Grilli toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää

Hybridigrilli Char-Broil Gas2Coal:
Korkeus: 116,8 cm
Leveys: 133,4 cm
Syvyys: 62,9 cm
Paino: 47 kg
Paistopinta-ala: 62,2 x 43,2 cm
Lämpöhylly: Kyllä
Grillausritilät: Posliinipäällystettyä valurautaa
Poltinmateriaali: Ruostumaton teräs
Grillaustapa: Hybridi
Teho: 10.1 kW
Sivukeittimen teho: 3.5 kW
Elektroninen sytytys: kyllä
Lämpömittari kannessa: kyllä
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta saatavilla 499,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha