Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   KAASUGRILLIT  Merkit  Char-Broil

CHAR-BROIL PROFESSIONAL 4600S KAASUGRILLI

Tuotekoodi: VM7759

Etkö halua grillatessasi tehdä kompromisseja? Uusi Char-Broil Professional 4600S Double Header on kaasugrilli joka antaa käyttäjälleen maksimaalisen joustavuuden. Kaksi toisistaan erillään olevaa grillaustilaa, ovat molemmat varustettu omalla kaksikerroksisella kannellaan ja TRU-Infrared™ teknologialla. Tämä mahdollistaa täydellisen onnistumisen silloinkin kun tarvitsee valmistaa ruokia matalalla ja korkealla lämmöllä samanaikaisesti. Grillissä on neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta. Surefire® elektroninen sytytys varmistaa polttimien sytytyksen kätevästi napin painalluksella. Integroitu sivukeitin antaa lisätilaa työskentelyyn ja mahdollisuuden valmistaa lisukkeita grillauksen yhteydessä. Molemman grillaustilan kannessa on lämpömittari grillaustilan lämpötilan seuraamiseen. Grillin alla olevat neljä lukittavaa pyörää helpottavat grillin siirtelyä. Kaasuletku ja matalapainesäädin toimitetaan grillin mukana.

TRU-Infrared™ teknologia.
Char-Broil kaasugrillejä myydään USA:ssa enemmän kuin minkään muun valmistajan kaasugrillejä. Yksi Char-Broilin suurimmista vahvuuksista on useimmissa malleissa käytettävä patentoitu TRU-Infrared™ teknologia. TRU-Infrared™ grilleissä polttimien ja grillaustilan välissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut emitter-levyt. Nämä rei’itetyt levyt jakavat lämmön grillaustilaan tasaisesti niin ettei grillissä ole kylmiä kohtia, samalla estäen rasvapalojen syntymistä. Grilleissä on myös tiivis grillaustilan rakenne joten niillä ateriat valmistuvat mehukkaammin, nopeammin ja kaasua säästäen.

Grilli toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Kaasugrilli Char-Broil Professional 4600S:
Korkeus: 121,4 cm
Leveys: 168,4 cm
Syvyys: 59,7 cm
Paino: 85,5 kg
Paistopinta-ala: 2 grillaustilaa, yhteensä 93 x 44,5 cm
Lämpöhylly: molemmassa grillaustilassa
Grillausritilät: Posliinipäällystettyä valurautaa
Poltinmateriaali: Ruostumaton teräs
Grillaustapa: TRU-Infrared™
Teho: 12.3 kW
Sivukeittimen teho: 3.8 kW
Sytytys: Integroitu Surefire® elektroninen sytytys
Lämpömittari: molemmissa kansissa
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta saatavilla 999,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha