Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   KAASUGRILLIT  Merkit  Rebel

REBEL COMPLETE 4i KAASUGRILLI LOPPUUNMYYTY KAUDELTA 2019

Tuotekoodi: 503020

Valmiiksi kasattu täysrosterinen kaasugrilli mahtavilla ominaisuuksilla!

Grillissä on tukeva lämpömittarilla varustettu kansi, tehokkaat rosteriputkipolttimet 4 kpl, sekä grillin sivutasossa tuulelta suojaan upotettu sivukeitin. Grillauspuoli hoituu jykevillä rosterisilla grilliritilöillä, jotka ovat myös kestäviä ja helppoja puhdistaa. Koko grillausala on ritilää. Kaasugrillin jokainen rosteripoltin sekä sivukeitin syttyy helposti ja turvallisesti nappia painamalla paristotoimisella sytytyksellä (AA-paristo hankittava erikseen). Grillin putkipolttimien päällä on kestävät rosteriset lämmönjakopellit, jotka suojaavat polttimia, tasaavat lämpöä sekä estävät liekkien leimahtelua. Laavakiviä tässä kaasugrillissä ei saa eli ei tarvitse käyttää. Grillin pohjaosan alla on puhdistusta helpottava ulos vedettävä erillinen iso rasvapelti. Vaunuosassa on kolme kevyesti liikkuvaa vetolaatikkoa, joissa grillivälineet ja muut tarvikkeet pysyvät nätissä järjestyksessä ja ovat helposti saatavilla.
Kaasugrillin tulilaatikko, vaunun osat, kuten sivu- ja takaseinät, sekä pohjalevy ovat myös ruostumatonta terästä. Eli voidaan puhua kokorosterigrillistä, joka on tyylikkään näköinen, helppohoitoinen ja kestävä hankinta grilliherkkujen valmistukseen.

Grilli on käytännössä kokonaan valmiiksi kasattu! Vain sivutasot tulee asentaa muuten valmiiseen grilliin, joten sen loppukasaaminen on todella helppoa ja nopeaa. Mukana seuraa selkeät kokoamis-, käyttö- ja huolto-ohjeet.
Suojapeite (L-koko), kaasuletku ja -säädin eivät sisälly toimitukseen. Ne myydään erikseen.
Lisätietoja löytyy netissä sivustolla www.rebel.fi

Teho: 14 kW
Sivukeitin: 3,2 kW
Grillausala yhteensä: L 71 x S 45 cm
Lämmitysritilän koko: L 67 x S 16 cm
Mitat: L 142 x K 118 x S 65 cm
Paino: Noin 56 kg
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta ei saatavilla 899,00 €
Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha