Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   PIHAGRILLIT  Merkit  Valugrilli

Valugrilli Classic pihagrilli

Tuotekoodi: VM175200

-19%

Tulet, tuulet ja tuiskut kestävässä Classic Valugrillissä on jämäkkä runko, joka on valmistettu raudoitetuista valubetonielementeistä. Arinan korkeudensäädöllä pystyt helposti säätämään kypsennyslämpötilaa. Korkeutta säädetään kierremekanismilla, jolloin pystyt hyödyntämään myös viimeistenkin hiilien tuoman lämmön.

Valugrillissä on kätevä kippikatto, joka suojaa kypsennettävää ruokaa sekä grilliä vaihtuvilta sääolosuhteilta. Alaosassa on myös säilytystila esim. polttopuille. Saat myös ripustettua vaikka patalaput kädenulottuville sivussa oleviin koukkuihin.

Grilli toimitetaan osina puu- tai pahvilaatikossa rahtilavalle pakattuna. Heti asennuksen jälkeen toimintavalmiin grillin käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Valugrillillä loihdit helposti herkullisen aterian suurellekin joukolle. Kotimainen Valugrilli kestää sukupolvelta toiselle.

Toimituksen sisältö:

grilliosa + pohjalaatta sekä välilaatta
sivutaso
korkeussäädettävä arina + tuhkalaatikko
2-toiminen RST-grilliritilä 60 x 46 cm
kippikatto
kipinäpelti 


Valugrilli tuotteet toimitetaan suoraan valmistajan varastosta toimitusosoitteeseen, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Mitat: 122 x 90 x 150 cm
Pohjalaatta: 88 x 70 x 6 cm
Paino: 350 kg
Tuotetta saatavilla Norm. 1180,00 € 950,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha