Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   PIHAGRILLIT  Merkit  Valugrilli

Valugrilli Grafit pihagrilli

Tuotekoodi: VM175206

Valugrilli Grafit on tyylikään pelkistetty, läpivärjätystä ja säänkestävästä valubetonista valmistettu grilli, joka sopii niin pihalle kuin terassillekin. Grillissä on saranoitu lasiluukku ja lämpökäsitellystä puusta valmistetut sivutyötasot. Kippikatto suojaa niin ruokia kuin grilliäkin sateelta ja tuulelta.

Korkeussäädettävä arina helpottaa saavuttamaan haluttavan paistolämpötilan kypsennettävälle ruoalle. Lämpötilan noustessa liian korkeaksi säädät arinaa alaspäin tai jos tarvitset lisää lämpöä, nostat sitä lähemmäksi paistoritilää.

Grafitissa on hyvä työkorkeus sekä sivuilla olevat koukut joihin voi ripustaa patalaput ja ruoanlaittovälineet. Alaosassa on säilytystilaa esim. puille ja sytykkeille.

Toimituksen sisältö:

Runko (läpivärjätty valubetoni), grilliosa, pohja- ja välilaatta
Korkeussäädettävä arina ja tuhkalaatikko
2-toiminen RST-grilliritilä (60 x 46 cm)
Kippikatto
Sivutyötasot, 2 kpl (lämpökäsitelty puu)
Saranoitu lasiluukku

Asennus:

Asennetaan kiinteälle, tasaiselle maaperälle (sora tai laatoitus). Asennusaika n. 1-1,5 h / 2 hlöä. Pohjalaatan koko 88 x 70 x 6 cm. Selkeät asennus- ja käyttöohjeet toimitetaan tuotteen mukana.

Valugrilli tuotteet toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta toimitusosoitteeseen, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Korkeus: 137 cm
Leveys: 150 cm
Syvyys: 90 cm
Paino: 350 kg
Tuotetta saatavilla 1480,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha