Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   PIHAGRILLIT  Merkit  Valugrilli

Valugrilli

Liitetiedostot

Valugrilli Swan pihagrilli

Tuotekoodi: VM7791

Valugrilli Swan on vaaleaksi läpivärjättyä valubetonia, joka on säänkestävä. Tämä grilli on tyylikäs ja soveltuu niin pihalle kuin terassillekin. Lisää työskentelytilaa antaa puusta valmistetut mustat sivutasot. Swan-grillin kansikotelo on ruostumatonta terästä ja lasiluukun ansiosta elävä tuli luo tunnelmaa myös grillaamisen lomassa.

Grillissä on portaattomasti säädettävä arina jolla saadaan hyödynnettyä myös grillaamisen loppuvaiheessa hehkuvien hiilien lämpö. Lämpötilan noustessa liian korkeaksi säädät arinaa alaspäin tai jos tarvitset lisää lämpöä, nostat sitä lähemmäksi ritilää. Tässä mallissa vakiovarusteisiin kuuluu lisälämpötaso, tuhkalaatikko ja kiskoilla oleva tarvikelaatikko.

Toimituksen sisältö:

Runkoelementit
Korkeussäädettävä arina ja tuhkalaatikko
2-toiminen RST-grilliritilä (60 x 46 cm)
Työtasot, 2 kpl (kerrosliimapuu)
Kansikotelo kaksoisvaipalla, sis. lämpötason (RST-teräs)
Saranoitu lasiluukku
Tarvikelaatikko

Asennus:

Grilli asennetaan pihalle betonilaatoille tai terassille palamattoman materiaalin (esim. peltilevy) päälle. Selkeät asennus- ja käyttöohjeet toimitetaan tuotteen mukana. Asennus 1 - 1,5 h / 2 henkilöä

Valugrilli tuotteet toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta toimitusosoitteeseen, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Korkeus: 110 cm
Leveys: 127 cm
Syvyys: 70 cm
Paino: 200 kg
Tuotetta saatavilla 1620,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha