Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   PIHAGRILLIT  Merkit  Valugrilli

Valugrilli Tampere teräsgrilli

Tuotekoodi: VM175210

Valugrilli Tampere on kevyt, mutta sitäkin kestävämpi metalligrilli, jossa on lämpökäsitellystä puusta valmistettu työtaso. Grilliosa sekä grillin teräksinen kansikotelo on kaksoisvaipoitettu, jonka ansiosta grillin osat eivät kuumene ulkoapäin. Kaksitoiminen grilliritilä ja lämpötaso kuuluvat grillin vakiovarusteisiin. Isolla lasiluukulla varusteltu grilli toimii myös erinomaisena tunnelmatakkana grillauksen jälkeen (kansikotelo pidettävä grillauksen jälkeen auki).

Käytitpä sitten puuta tai hiiltä, aito Valugrilli tuo lopputulokseen mukaan aina jotain makua suurempaa. Tampere grilli on varustettu kätevällä kierremekanismilla, jolla arinan etäisyyttä kypsennystasosta voidaan säätää portaattomasti. Tämän ansiosta ruoanvalmistus on entistä vaivattomampaa: esimerkiksi grillaamisen loppuvaiheessa viimeistenkin hehkuvien hiilien lämpö saadaan käytettyä, kun arinaa nostetaan lähemmäksi kypsennystasoa. Työkorkeus on suunniteltu säästämään kokin selkää ja jalkoja.

Toimituksen sisältö:

Grilliosa kaksoisvaipoilla ja säteilypelleillä (RST-teräs)
Kaksoisvaipoitettu kansikotelo lämpötasolla (RST-teräs)
2-toiminen RST-grilliritilä (60 x 46 cm)
Korkeussäädettävä arina ja tuhkalaatikko
Työtaso (lämpökäsitelty puu)
Saranoitu lasiluukku

Asennus:

Valmiiksi koottuun grilliosaan kiinnitetään työtaso, jonka jälkeen grilli on käyttövalmis. Grillin voi nostaa tasaiselle ja palamattomalle alustalle. Tarkemmat asennus- ja käyttöohjeet toimitetaan tilauksen mukana.

Valugrilli tuotteet toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta toimitusosoitteeseen, jonka vuoksi sitä ei voi noutaa Tulikulman noutovarastosta. Toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Korkeus: 108 cm
Leveys: 124 cm
Syvyys: 72 cm
Paino: 80 kg
Tuotetta saatavilla 1390,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha