Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   SAVUSTIMET  Merkit  Rebel

ERÄ! REBEL TUBE SMOKER SÄÄDETTÄVÄ SAVUSTIN

Tuotekoodi: 501041

-17%

NYT SAATAVILLA!

Ala säätämään!

Tällä tehokkaalla säädettävällä putkimallisella sähkösavustimella valmistat savustetut herkut helposti ja turvallisesti. Sähkökäyttöisellä savustimella savustat ilman tulta siististi ja vaivattomasti myös pidempiä savustuksia.

Savustimen sähkövastus menee perinteisestä poiketen savustimen rungon sivusta sisään. Tämä rakenne tuo sellaisen edun että vastus kuumenee savustimen rungon sisällä myös molemmista päädyistä, eli sisälämpö on laitteessa tasainen koko tilan mitalta. Perinteisissä putkisavustimissa sähkövastus menee päädystä sisään ja näin ollen se ei tuota lämpöä juurikaan sen takia  sisäänmenopäässä.

Savustimen runko ja tukevat kolmiojalat ovat ruostumatonta terästä. Savustimessa on oma ritilä savustettavaa ruokaa varten, tämän ritilän alla on rasvapelti sekä sen alla oma pelti savustuspuruille. Kaikki nämä osat on valmistettu kestävästä rosterista. Savustimen päädyssä on myös räppänä savumäärän säätöä varten. Oranssi 2,5 m pituinen liitoskaapeli on helppo huomata ja se tuo lisää turvallisuutta savustimen käyttöön. Tukevat muovikahvat savustimen päällä ja päädyssä viimeistelevät tyylikkään ulkonäön.
Savustin on käytön jälkeen helppo puhdistaa.

Savustimen sisälämpöä voi portaattomasti säätää termostaatista ja laitteen rungossa olevasta lämpömittarista sitten seurata sopivan savustuslämpötilan löytymistä. Hieman ulkolämpötilasta riippuen, savustimen sisälämpöä voi säätää termostaatista alkamaan noin +75°C lämpötilasta, aina noin 250°C asteeseen saakka.
Onnistut savustamisessa varmasti, vaikka et mikään savustustajamestari olisikaan. Kokeile rohkeasti erilaisia myynnissä olevia savustuspuruja ja myös eri kalalaatuja. Voit savustaa myös esim. juustoja, lihaa ja vihanneksia!

Verkkokaupan tuotekuvat on kasatusta laitteesta. Laite toimitetaan osina ja se on itse kasattava käyttökuntoon!

Teho: 1100 W
Säädettävä teho: On
Käyttöjännite: 230 V
Ritilä: L 41,5 x S 24 cm
Rasvapelti: On, 1 kpl
Lämpömittari: On
Mitat: L 67 x K 46 x S 28 cm
Paino: Noin 6 kg
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta saatavilla Norm. 119,00 € 99,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha