Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   SAVUSTIMET  Merkit  Rebel

REBEL 75 GRILL SMOKER LOPPUUNMYYTY KAUDELTA 2019

Tuotekoodi: 504571

 TUOTE ON LOPPUUNMYYTY KAUDELTA 2019


Ei mikään kevyt peltilelu!

Rebel 75 Grill Smoker BBQ- grillillä valmistat mureinta lihaa ikinä!

BBQ -grillillä lihat kypsennetään isoina paloina matalassa lämmössä ja erityisen pitkään. Tuloksena saadaan erityisen mureaa ja maukasta kaikesta lihasta. Grilliä voi käyttää myös tavalliseen grillaukseen ja savustamiseen. Rebel 75 Grill Smoker grillissä on kaksi osaa. Tulipesä ja grillausosa, jotka molemmat voi sulkea omilla luukuilla. Tulipesästä lämpö lähtee kulkemaan grillausosan läpi savupiippuun, samalla antaen aromeja ja savua grillausosassa oleviin ruokiin. Tulipesässä on myös grilliritilä, jossa voi grillata nopealla lämmöllä suoraan hiilloksen päällä. Samoin grillausosan pohjalla on hiiliritilä, eli sinne voi laittaa tarvittaessa hiilloksen myös tarpeen mukaan. Laitteen palamista, lämmön- ja savuntuottoa säädellään tulipesän luukun ilmansäätöventtiilillä sekä savupiipun kärjessä olevalla läppäventtiilillä. Venttiileillä säädetään samalla palamiseen tarvittavaa ilmamäärää, sekä grillin sisälle muodostuvaa vetoa. Itselle sopivat säädöt tietyille valmistustavoille oppii helposti ja nopeasti käyttämällä grilliä.
Rebel 75 Grill Smokerin kannessa on mekaaninen lämpötilamittari 0 – 380 °C. Grillin edessä ja savupiipun puoleisella sivulla on tarviketasot. Vaunussa on siirtämistä helpottavat pyörät sekä alataso tarvikkeiden säilyttämistä varten.

Laitteen lämmitykseen tulee käyttää grillihiiliä tai brikettejä, jotka soveltuvat grillaukseen ja savustamiseen. Polttopuun - klapien käyttöä ei suositella tähän grilliin. Erilaisia savustuspaloja, -lastuja ja -puruja on myös hyvä käyttää tuomaan erilaisia aromeja ja vivahteita valmistettaviin herkkuihin.

Rebel 75 Grill Smoker on valmistettu kestävästä levyteräksestä ja painaahan koko laite noin 80 kg, joten mistään peltilelusta ei ole kyse. Ulkopuolelta Rebel 75 Grill Smoker grilli on viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä mustalla maalilla.

Verkkokaupan tuotekuvat on kasatusta grillistä. Grilli toimitetaan osina ja se on itse kasattava käyttökuntoon!


Grillausala: L 75 x S 38 cm
Materiaalipaksuus tulipesässä: 3 mm
Materiaalipaksuus grilliosassa: 3 mm
Lämpömittari: On
Ilmansäätöventtiili: On 2 kpl
Grillin kansi: Pulverimaalattu teräs
Grillin pohja: Pulverimaalattu teräs
Vaunu: Pulverimaalattu teräs
Tuhka-astia: Ei erillistä, tuhkat grilliosan pohjalla
Mitat: L 140 x K 149 x S 76 cm
Paino: Noin 80 kg
Takuu: 1 vuosi
Tuotetta ei saatavilla 449,00 €
Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha