Etusivu  TUOTTEET   GRILLIT   SAVUSTIMET  Merkit  Rebel

REBEL CABIN SMOKER SÄÄDETTÄVÄ SAVUSTIN

Tuotekoodi: 501040

-20%

Ala säätämään!

Tällä tilavalla säädettävällä kaappimallisella sähkösavustimella valmistat savustetut herkut helposti ja turvallisesti. Sähkökäyttöisellä savustimella savustat ilman tulta siististi ja vaivattomasti myös pidempiä savustuksia.

Savustimen kaksoisseinämällä varustettu ovi on ruostumatonta terästä, kaapin runko maaalattua terästä. Savustimessa on 3 kpl ritilöitä savustettavia ruokia varten, erillinen rasvapelti sekä oma astia savustuspuruille. Lisäksi savustimen yläosassa on tanko jossa on 3 kpl S-koukkuja ripustettavia tuotteita varten. Kaapin yläosassa on myös räppänä savumäärän säätöä varten. Savustin on käytön jälkeen helppo puhdistaa.

Savustimen sisälämpöä voi portaattomasti säätää ja laitteen ovessa olevasta lämpömittarista seurata sopivan savustuslämpötilan löytymistä. Kaapin maksimi sisälämpötila on noin +140 °C, ulkolämpötilasta aina hieman riippuen. Onnistut savustamisessa varmasti, vaikka et mikään savustustajamestari olisikaan. Kokeile rohkeasti erilaisia myynnissä olevia savustuspuruja ja myös eri kalalaatuja. Voit savustaa myös esim. juustoja, lihaa ja vihanneksia!


Savustin toimitetaan valmiiksi koottuna. Vain ritilät tulee itse asentaa paikoilleen.

Ritilät: 3 kpl L 41,5 x S 24 cm
Rasvapelti: 1 kpl
Ripustuskoukut: On 3 kpl
Lämpömittari: On
Nostokahva: On
Käyttöjännite: 230 V
Teho: 1600 W
Säädettävä teho: On
Mitat: L 54 x K 72 x S 38 cm
Paino: Noin 13,2 kg
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta saatavilla Norm. 199,00 € 159,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha