Etusivu  TUOTTEET   POISTOT  Merkit  Bastard

1 KPL! BASTARD MEDIUM COMPLETE KAMADOGRILLI

Tuotekoodi: 505302

-20%

TOIMITUSKULUT 0€!
VALMIIKSI KASATTU NOUTOVARASTON ESITTELYKAPPALE POISTOHINTAAN!

Bastard Medium -hiiligrilli on kotikokin unelmagrilli, jolla voit valmistaa terveellisesti lähes kaikkia ruoka-aineita ja ruokalajeja. Keraamisella grillillä voit grillata, paistaa, hauduttaa, savustaa ja paahtaa ruokaa ja lisäksi leipoa leivonnaisia, leipää tai pizzaa säädettävässä lämpötilassa. Bastard-grilli soveltuu aina grillatusta lihasta tai herkullisesta kalasta rapeaan pizzaan tai herkullisiin jälkiruokiin. Grilli sopii erinomaisesti myös hitaasti valmistuvan Slow Foodin valmistamiseen.

Bastard ei ole tavallinen hiiligrilli tai kuin muut Kamado-grillit. Bastard on korkealaatuinen, ammattikokkien suosima hiiligrilli, joka sopii kaikille edullisen hintansa vuoksi. Bastard toimii myös uunina tarkan lämpötilansäätelyn ansiosta, ja voit paistaa sillä vaikka joulukinkun tai kalkkunan. Bastard-grillejä on kolmea eri kokoa: Large, Medium ja kätevänkokoinen Compact. Kaikkiin malleihin on saatavilla mittava valikoima lisäosia. Bastard-grilleillä on 20 vuoden takuu.

Hiiligrilliin kuuluu kätevä pyörillä varustettu jalusta, joka tekee grillin siirtelystä ja säilyttämisestä vaivatonta. Kokoon taittuvat sivupöydät helpottavat ruuan valmistusta ja tarjoilua.

Verkkokaupan tuotekuvat on kasatusta grillistä. Grilli toimitetaan osina ja se on itse kasattava käyttökuntoon!

•Halkaisija: 480 mm
•Väri: Musta
•Materiaali: Keraami
•Grilliritilän halkaisija: Ø 420 mm
•Paino: 60 kg
•Takuu: 20 vuotta
Tuotetta saatavilla Norm. 999,00 € 795,00 €

Toimituskulut 0 euroa!

Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha