Tekniset tiedot

Ainesosat: ruokosokeri, suola, paprika, valkosipuli, mustapippuri, sinappijauho, juustokumina, fenkoli, savupaprika, cayenne, korianteri, oregano
Ingredienser: rörsocker, salt, paprika, vitlök, svartpepper, senapspulver, spiskummin, fänkål, rökt paprika, cayenne, koriander, oregano

Sekoitettu Suomessa.

Tuotemerkki

Poppamies

POPPAMIES ONE FOR ALL RUB 80 G

Hinta 2,95 2,59

Tuotenro.: 505715

Poppamies ONE FOR ALL Rub & Seasoning

Täynnä makua ja sopivasti makeutta. ONE for ALL on yhdistelmä toinen toistaan tukevia mausteita ja tekee siitä sopivan lähes kaikelle. Valmistaessa käytä keskilämpöä tai kovemmalla lämmöllä mausta vasta viimeisten minuuttien aikana.

Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi, sekä yleiseen maustamiseen kotikeittiössä tai grillin äärellä. Mausteseos sopii myös savustettavalle lihalle. Mausteessa ei ole mitään ylimääräistä, kaikki ainesosat on hierottu tasapainoon makujen, suolan ja makeuden osalta. Maustetta on tarkoitus hieroa lihaan reilusti, n. 40-50 g per kilolle lihaa.

• KASVIKSET: kostuta kevyesti öljyllä, ripottele maustetta ja paista, grillaa tai paahda   uunissa. Kokeile vaikkapa herkkusienille tai juureksille kuten peruna, porkkana tai   punajuuri.
• LIHA: kostuta lihan pinta ja taputtele mausteseosta sen verran kuin helposti tarttuu.   Grillaa, paista, paahda uunissa tai savusta.
• KALA: taputtele kalan pintaan ja valmista pannulla, uunissa tai grillissä.
• KANA: kostuta pinta öljyllä tai voilla ja taputtele maustetta pintaan se mitä helposti   tarttuu. kypsennä 150 asteessa kypsäksi tai ohjeen mukaan.
• SLOW FOOD: Käytä matalaa lämpöä 110-120 astetta ja anna maustekuoren tekeytyä   rauhassa. kostuta maustepintaa tarvittaessa parin tunnin välein.

Koko: 80 g
Tulisuus: 0/10

Poppamies ONE FOR ALL Rub & Seasoning

Täynnä makua ja sopivasti makeutta. ONE for ALL on yhdistelmä toinen toistaan tukevia mausteita ja tekee siitä sopivan lähes kaikelle. Valmistaessa käytä keskilämpöä tai kovemmalla lämmöllä mausta vasta viimeisten minuuttien aikana.

Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi, sekä yleiseen maustamiseen kotikeittiössä tai grillin äärellä. Mausteseos sopii myös savustettavalle lihalle. Mausteessa ei ole mitään ylimääräistä, kaikki ainesosat on hierottu tasapainoon makujen, suolan ja makeuden osalta. Maustetta on tarkoitus hieroa lihaan reilusti, n. 40-50 g per kilolle lihaa.

• KASVIKSET: kostuta kevyesti öljyllä, ripottele maustetta ja paista, grillaa tai paahda   uunissa. Kokeile vaikkapa herkkusienille tai juureksille kuten peruna, porkkana tai   punajuuri.
• LIHA: kostuta lihan pinta ja taputtele mausteseosta sen verran kuin helposti tarttuu.   Grillaa, paista, paahda uunissa tai savusta.
• KALA: taputtele kalan pintaan ja valmista pannulla, uunissa tai grillissä.
• KANA: kostuta pinta öljyllä tai voilla ja taputtele maustetta pintaan se mitä helposti   tarttuu. kypsennä 150 asteessa kypsäksi tai ohjeen mukaan.
• SLOW FOOD: Käytä matalaa lämpöä 110-120 astetta ja anna maustekuoren tekeytyä   rauhassa. kostuta maustepintaa tarvittaessa parin tunnin välein.

Koko: 80 g
Tulisuus: 0/10

Lue lisää

VAIN MUUTAMA KAPPALE JÄLJELLÄ

Määrä: