Etusivu  TUOTTEET   POPPAMIES MAUSTEET  Merkit  Poppamies

POPPAMIES SLOW FOOD RUB 200 G

Tuotekoodi: 505713

Poppamies Slow Food RUB


Savuinen, hieman makea ja sopivan voimakas makuyhdistelmä takaa lihalle parhaan lopputuloksen pitkässä kypsennyksessä. Hiero maustetta lihalle nestetilkan (esimerkiksi omenamehun tai siiderin) kera ja kypsennä matalassa lämmössä. Kostuta maustepintaa parin tunnin välein. Kokeile myös pihveihin, keittoihin, marinadeihin ja pataruokiin.


Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi, sekä yleiseen maustamiseen kotikeittiössä tai grillin äärellä. Mausteseos sopii myös savustettavalle lihalle. Mausteessa ei ole mitään ylimääräistä, kaikki ainesosat on hierottu tasapainoon makujen, suolan ja makeuden osalta. Maustetta on tarkoitus hieroa lihaan reilusti, n. 40-50 g per kilolle lihaa.  • GRILLISSÄ: hiero mausteseosta lihalle tai pihville pienen öljytilkan kera ja grillaa liha kypsäksi.

  • UUNISSA: Hiero mausteseosta lihalle paksu kerros ja kostuta esimerkiksi omenamehulla. Kypsennä matalalla lämmöllä kypsäksi. Sekoita juureslohkot tilkkaan öljyä ja pyörittele ne mausteseoksessa. Paahda uunissa kypsäksi.

  • PANNULLA: Taputtele maustetta pihville tai pyörittele lihapaloja mausteessa. Paista pienessä tilkassa öljyä. Lisää hieman nestettä, esimerkiksi kermaa ja saat mahtavan lihakastikkeen.

  • KATTILASSA: Mausta keitot, haudutettavat lihapadat ja kastikkeet mausteseoksella.

  • Mausteseos toimii hienosti myös dippijauheena, sekoita 2 tl kermaviiliin ja anna maustua jääkaapissa.


Koko: 200 g
Tulisuus: 0/10

Ainesosat: savusuola (23%), ruokosokeri, mustapippuri, paprika, sipuli, timjami, inkivääri, sitruuna-aromi.
Ingredienser: rökt salt (23%), rörsocker, svartpeppar, paprika, lök, timjam, ingerära, citronarom.

Sekoitettu Suomessa.

Tuotetta saatavilla 5,45 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha