Etusivu  TUOTTEET   TARJOUKSET  Merkit  Everdure

ERÄ: Everdure Fusion HBCE1BS hiiligrilli

Tuotekoodi: VM7674

-40%

ERIKOISERÄ -40 %!!! SAIMME UUTENA EVERDURE-JÄLLEENMYYJÄNÄ PIENEN ERÄN TÄTÄ FUSION-GRILLIÄ TODELLA HOUKUTTELEVAAN HINTAAN JA HALUAMME TARJOTA ALENNUKSEN KOKONAISUUDESSAAN ASIAKKAILLEMME, JOTEN OLKAA HYVÄ!


Olitpa sitten kokenut käyttäjä tai aloittelija, joka ei ole koskaan ennen käyttänyt hiiligrilliä, tulet varmasti ihastumaan FUSION™-grillimme selkeyteen ja tyylin. Hiilen ja sähkön innovatiivisesta yhdistelmästä nimensä saanut grilli hyödyntää molempien etuja - antaen Sinulle lyömättömän grillauskokemuksen.


Fast Flame Ignition System™ sähkösytytyksen avulla saat hiilet palamaan oikean lämpöisenä vain 10 minuutissa. Patentoitu Rotiscope Technology™ mahdollistaa integroidun vartaan asettamisen muutamassa minuutissa.


Hienosti integroidusta vartaasta sisäänvedettävään virtajohtoon, FUSION™ -grillissä toiminta ja muoto ovat täydellisessä tasapainossa, ja muotoilussa näkyy minimalistinen tanskalainen design. FUSION™ on helppo käyttää ja hoitaa. Posliiniemalinen tulipesä ja hiiliastia ovat käytön jälkeen helposti puhdistettavissa.  • Koottu 10 minuutissa kahdelta henkilöltä

  • Hiiligrilli on valmiina käyttöön vain 10 minuutin lämpiämisen jälkeen

  • Integroitu elektronin sytytys "auto off" -toiminnolla

  • 1,5 metrin virtajohto automaattisella kelalla

  • 15 kg kapasiteetti moottoroidulla vartaalla

  • Mukana yksi sarja vartaita lukoilla

  • Vartaalle 3 korkeudensäätömahdollisuutta

  • Grillausala 470 x 330 mm

  • Emaalipinnoitettu hiililaatikko


Jos ostit Everdure® grillin (4K, Force, Furnace, Fusion, Hub tai Hub II) 5.3.2019 - 30.6.2019 välisenä aikana, voit rekisteröidä ostoksesi täällä: https://www.everdurebyheston.fi/register


Saat sen jälkeen yhden Everdure® Premium -grillausvälinesetin, jonka arvo on 109€. HUOM! Viimeinen rekisteröintipäivä on 15.7.2019. Rekisteröintiä varten tarvitaan yhteystietosi ja uuden Everdure®-grillisi ostotiedot.


 


Korkeus vartaan kanssa: 1083 mm
Korkeus ilman varrasta: 900 mm
Syvyys: 410 mm
Leveys vartaan kanssa: 859 mm
Leveys ilman varrasta: 730 mm
Tuotetta saatavilla Norm. 1149,00 € 689,00 €
Määrä: kpl   
Tuotteen toimituskulut näkyvät ostoskorissa

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha