Etusivu  TUOTTEET   UUTUUDET  Merkit  Fornetto

FORNETTO WOOD FIRED OVEN RED PIHAUUNI

Tuotekoodi: 505101

Uutuus

Laadukas puukäyttöinen pihauuni!

Fornetto Wood Fired Oven on ulkokäyttöön tehty puu-uuni. Sillä on helppo valmistaa herkulliset pizzat, hitaat BBQ-haudutukset, maukkaat leivonnaiset ja taivaalliset savustusherkut. Laitetta voi käyttää myös perinteisenä uunina, jolloin siinä valmistuu helposti kaikki uuniruoat.

Uunissa on kaksoisseinämärakenne, eli ulkokuoren ja sisäosan välissä on paksut villat eristeenä. Rakenteella saadaan lämpö uunissa myöskin pysymään tasaisempana. Uuniosassa on 9 eri tasoa joissa uuniritilöitä voi pitää kulloinkin sopivalla korkeudella. Uuniritilät 2 kpl on valmistettu laadukkaasta 304 laadun ruostumattomasta teräksestä. Uunin pohjalla on lisäksi lämpöä varaavat ja tasaavat massiiviset keraamiset kivet sekä erillinen uunin levyinen keraaminen paistolevy (Pizzakivi), jolla voi paistaa maukkaat kiviuunipizzat.

Tämä on juuri se ulkokokkauslaite, jonka koko perhe haluaa! Tällä Fornetto pihauunilla saa uuniruokien ja savustamisen lisäksi paistaa aitoa puu-uuni pizzaa ja esimerkiksi tuoretta valkosipulileipää. Savustustoiminnossa muutetaan kahvasta uuni “Savustus” asentoon, ja laitetaan lisäksi erillinen savulasturasia uuninluukun sisäpuolelle kiinni. Tulipesän puolelta pääsee myös osa savuista kiertämään uunin puolelle sivuseinässä olevien säädettävien reikien kautta. Tällä Fornetto pihauunilla saat tuoreet savukalat, mehevät ribsit ja pulled porkit tehtyä helposti. Savustuksen aikana on hyvä käyttää lehtipuuklapeja, mieluiten leppää tai omenapuuta. Uunikäytössä voi halutessaan polttaa muitakin puulaatuja mutta lehtipuu on kuitenkin aina paras vaihtoehto. Tämä uuni on niin sanotusti jatkuvalämmitteinen eli kypsennyksen ja savustuksen aikana samaan aikaan poltetaan tulipesässä puita.

Tässä uunissa on laatua ja näyttävyyttä! Sen luukut ovat valurautaa, uunissa on varaava kivipohja, sisäseinäpinnat ruostumatonta terästä. Erillinen tulipesä on varustettu arinalla ja ulosvedettävällä tuhkalaatikolla. Fornetto Wood Fired Oven pihauuni tarjoaa turvallisen ja helpon tavan valmistaa aitoa herkullista puu-uunipizzaa, hämmästyttävän maukkaita paisteja, savustusherkkuja, tuoretta leipää, pullaa ja jälkiruokia. Voit valmistaa nämä kaikki ulkona, omalla pihallasi. Kesäkuumalla ei sisäkeittiö lämpene kun voi pihalla kokkailla ruoat valmiiksi. Savun aromeja saa tarvittaessa myös pizzaan, kun niiden paiston ajaksi säätää savukierron uunin kautta. Tällöin pizzojen maussa on vivahde perinteisen puu-uunin aromeja. Fornetto tarjoaa parhaan mahdollisen tavan nauttia ulkoilmasta ja herkullisesta ruoasta perheen ja ystävien kanssa.

Fornetto on käyttövalmis noin 30-40 minuutin esilämmityksen jälkeen. Ulkoilmakokkaaminen ei voisi olla helpompaa kuin se Fornetto piha uunilla on. Fornetto pihauunia voi käyttää myös talvella, jolloin se on mainio laite valmistaa ja savustaa joulukinkut, -laatikot ja -kalat. Fornetto uuni muuttuu helposti savustimeksi. Vedetään etuseinässä olevasta vivusta sivuseinän savun ohjausventtiili auki, laitetaan piipunpeltiä pienemmälle (smoke-asentoon) ja näin saadaan savu kiertämään uunin kautta. Savun kulkua ja määrää voi lisäksi säätää käytön aikana. Tulipesän luukun sisäpuolella olevaan irralliseen savupururasiaan voi lisätä erilaisia savupuruja tai -lastuja antamaan erilaisia makuja ja aromeja valmistettaviin ruokiin.
Fornetto pihauuni toimii perinteisillä polttopuilla. Parasta polttoainetta on leppäklapi tai jokin muu lehtipuulaatu. Havupuuta kannattaa välttää koska siitä tulee pihkaisuuden takia kitkerää savua. Fornetto uuni toimii tarvittaessa myös hiilillä tai grillibriketeillä. Sytytykseen tulee aina käyttää tuohta, sytytyspaloja tai muita vastaavia sytytykseen tarkoitettuja tarvikkeita. Ei kuitenkaan koskaan nestemäisiä sytytysnesteitä.

Fornetto uunin mukana toimitetaan myös laadukas muotoon ommeltu suojapeite. Sillä on hyvä suojata laite pölyltä, linnuilta ja siitepölyltä kun sitä ei käytetä. Tilaa Fornetto tarvikkeet, kuten pizzalapiot, savustuslastut ja -lankut, puhdistusvälineet ja sytykkeet erikseen!

Verkkokaupan tuotekuvat on kasatusta uunista. Uuni toimitetaan osina ja se on itse kasattava käyttökuntoon!

Materiaali: Maalattu ja ruostumaton teräs
Uunin sisämitat: L 47,5 x K 30 x S 40 cm
Uuniritilän mitat: L 46 x S 39 cm
Uuniritilöitä: 2 kpl rosteria
Paistolevyn mitat: L 45 x K 1 x S 38 cm
Lämpömittari: On
Sivutaso: On
Tarvikekoukut: On
Tarvikekori: On
Alataso: On
Pyörät: On, 2 kpl lukittavia
Mitat: L 65 x K 192 x S 56 cm
Huomaa: Korkeus on piipun kanssa
Paino: 97 kg
Väri: Punamusta
Suojapeite: Sisältyy toimitukseen
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta ei saatavilla 1399,00 €

Toimituskulut 0 euroa!

Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha