Etusivu  TUOTTEET   UUTUUDET  Merkit  Rebel

REBEL TUBE SMOKER SÄÄDETTÄVÄ SAVUSTIN

Tuotekoodi: 501041

Uutuus

UUTUUS TULOSSA HEINÄKUUSSA!

Ala säätämään!
Tällä tehokkaalla säädettävällä putkimallisella sähkösavustimella valmistat savustetut herkut helposti ja turvallisesti. Sähkökäyttöisellä savustimella savustat ilman tulta siististi ja vaivattomasti myös pidempiä savustuksia.

Savustimen runko ja tukevat kolmiojalat ovat ruostumatonta terästä. Savustimessa on oma ritilä savustettavaa ruokaa varten, tämän ritilän alla on rasvapelti sekä sen alla oma pelti savustuspuruille. Kaikki nämä osat on valmistettu kestävästä rosterista. Savustimen päädyssä on myös räppänä savumäärän säätöä varten. Oranssi 2,5 m pituinen liitoskaapeli on helppo huomata ja se tuo lisää turvallisuutta savustimen käyttöön. Tukevat muovikahvat savustimen päällä ja päädyssä viimeistelevät tyylikkään ulkonäön.
Savustin on käytön jälkeen helppo puhdistaa.

Savustimen sisälämpöä voi portaattomasti säätää termostaatista ja laitteen rungossa olevasta lämpömittarista sitten seurata sopivan savustuslämpötilan löytymistä. Hieman ulkolämpötilasta riippuen, savustimen sisälämpöä voi säätää termostaatista alkamaan noin +75°C lämpötilasta, aina noin 250°C asteeseen saakka.
Onnistut savustamisessa varmasti, vaikka et mikään savustustajamestari olisikaan. Kokeile rohkeasti erilaisia myynnissä olevia savustuspuruja ja myös eri kalalaatuja. Voit savustaa myös esim. juustoja, lihaa ja vihanneksia!

Verkkokaupan tuotekuvat on kasatusta laitteesta. Laite toimitetaan osina ja se on itse kasattava käyttökuntoon!

Teho: 1100 W
Säädettävä teho: On
Käyttöjännite: 230 V
Ritilä: L 41,5 x S 24 cm
Rasvapelti: On, 1 kpl
Lämpömittari: On
Mitat: L 67 x K 46 x S 28 cm
Paino: Noin 6 kg
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta ei saatavilla 119,00 €

Toimituskulut 0 euroa!

Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha