Etusivu  ULKOPOREALTAAT JA TARVIKKEET  Merkit  M-Spa

M-Spa Tuscany P-TU069 poreallas kuudelle LOPPUUNMYYTY KAUDELTA 2019

Tuotekoodi: 190101

 


Ylelliset M-Spa -ulkoporealtaat ovat nopeita asentaa ja helppoja käyttää!


Upeassa M-Spa Premium Tuscany –ulkoporealtaassa on kovat laidat ja allasta ei täytetä muista M-Spa-poreallasmalleista poiketen ilmalla. Tuscanyn 8-kulmainen muoto ja komposiitista (puun ja muovin sekoitus) valmistetut tukevat ulkoseinät takaavat vankan rungon porealtaalle. Ulkoseinät ovat tyylikkäästi paneelikuvioidut ja soveltumat mitä parhaiten skandinaaviseen hienostuneeseen tyyliin. Käyttöönotto on tämänkin M-Spa-altaan osalta helppoa ja mukana tuleva kasausohje on selkeä. Altaan vesi voidaan tarvittaessa lämmittää omalla sähkölämmittimellä. M-Span oma PTC-vastuslämpöelementti on tehokas ja turvallinen käyttää ja lämmittää veden asetetun lämpötilan mukaan 20 – 42 °C välillä. Huomaathan, että M-Spa -ulkoporealtaan vesi lämpiää savuttomasti sähköllä, joten altaan käyttö on mukavaa myös tiiviisti asutuilla rivitalo- ja pientaloalueilla. Se on mitä käyttökelpoisin ja näyttävin vaihtoehto esimerkiksi terassille.
Tässä uudessa 8-kulmaisessa M-Spa Premium –sarjaan kuuluvassa Tuscany P-TU069 -porealtaassa on vahvistettu 6-kerroksinen Rhino Tech -sisäkangas, jonka yläosa on mukavalta tuntuvaa keinonahkaa. Kolmitasoisesti säädettävät poreet hierovat ja rentouttavat mukavasti. Altaan 138 Air Jet Massage System -poresuutinta tuottavat poreita tasaisesti koko altaan ympäri. Sisäänrakennetun Ozonator-vedenpuhdistustoiminnon ansiosta klooria tarvitsee käyttää jopa 60 prosenttia vähemmän. Altaan vesi puhdistuu tehokkaasti tehden siitä entistä kirkkaampaa.
Jopa kuudelle kylpijälle soveltuva Tuscany P-TU069 on todella tilava (vesimäärä 1200 litraa) ja uudistetun keskusyksikkönsä ansiosta hiljainen. Näin ollen nautitte poreilevasta kylvystä entistäkin enemmän. Käytön kruunaa kattava varustus sekä ajastin, jonka avulla voit ajastaa haluamasi veden lämpötilan jopa 99 tunnin päähän. Lapsilukko takaa turvallisuuden, jottei perheen pienimmät pääse luvatta altaaseen.
Mukana toimitetaan lämmöneristysmatto sekä ilmatäytteinen lämpökansi, kaksi vaihtosuodatinta, selkeä käyttöohje ja asennus-DVD.

Malli: M-Spa Premium Tuscany P-TU06
Altaan muoto: 8-kulmainen
Poresuuttimia: 138 kpl
Vedensuodatin: On (mukana kaksi vaihtosuodatinta)
Henkilömäärä: 6 (neljä aikuista ja kaksi lasta)
Sisäallasmateriaali: 6-kerroksinen Rhino Tech PVC
Ulkoverhoilu: Komposiitti (paneelikuviointi)
Altaan ulkoväri: Metallic Silver -hopea
Altaan sisäväri: Pilvenvalkea
Lämmittimen termostaatin säätöalue: 20 – 42°C
Lämmitin: 230V - 1500 W
Liitoskaapeli: On + Pistotulppa
Vikavirtasuoja: On
Veden lämmityskyky: 0,5 - 1,5 °C/h
Ajastin: On (99 h)
Lapsilukko: On
Suojakansipeite: On (ilmatäytteinen lämpökansi sekä peite)
Lämmöneristysmatto: On
Vesimäärä: 1200 litraa
Ozonator-vedenpuhdistustoiminto: On
Altaan ulkomitat: 193 x 73 cm
Keskusyksikön vaatima lisätila: S 36 x L 38 cm
Paino: Noin 73 kg (kaksi erillistä pakkausta)
Takuu: 1 vuosi
EAN-koodi: 6954521620428
Tuotetta ei saatavilla 1399,00 €
Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha