Etusivu  UUTUUDET  Merkit  Rebel

REBEL CABIN SMOKER SÄÄDETTÄVÄ SAVUSTIN

Tuotekoodi: 501040

Uutuus

TULOSSA SAATAVILLE HUHTIKUUN ALUSSA!
Ala säätämään!
Tällä tilavalla säädettävällä kaappimallisella sähkösavustimella valmistat savustetut herkut helposti ja turvallisesti. Sähkökäyttöisellä savustimella savustat ilman tulta siististi ja vaivattomasti myös pidempiä savustuksia.

Savustimen kaksoisseinämällä varustettu ovi on ruostumatonta terästä, kaapin runko maaalattua terästä. Savustimessa on 3 kpl ritilöitä savustettavia ruokiaa varten, erillinen rasvapelti sekä oma astia savustuspuruille. Lisäksi savustimen yläosassa on tanko jossa on 3 kpl S-koukkuja ripustettavia tuotteita varten. Kaapin yläosassa on myös räppänä savumäärän säätöä varten. Savustin on käytön jälkeen helppo puhdistaa.

Savustimen sisälämpöä voi portaattomasti säätää ja laitteen ovessa olevasta lämpömittarista seurata sopivan savustuslämpötilan löytymistä. Kaapin maksimi sisälämpötila on noin +140 °C, ulkolämpötilasta aina hieman riippuen. Onnistut savustamisessa varmasti, vaikka et mikään savustustajamestari olisikaan. Kokeile rohkeasti erilaisia myynnissä olevia savustuspuruja ja myös eri kalalaatuja. Voit savustaa myös esim. juustoja, lihaa ja vihanneksia!

Ritilät: 3 kpl L 41,5 x S 24 cm
Rasvapelti: 1 kpl
Ripustuskoukut: On 3 kpl
Lämpömittari: On
Nostokahva: On
Käyttöjännite: 230 V
Teho: 1600 W
Säädettävä teho: On
Mitat: L 54 x K 72 x S 38 cm
Paino: Noin 13,2 kg
Takuu: 2 vuotta
Tuotetta ei saatavilla 249,00 €

Toimituskulut 0 euroa!

Määrä: kpl   

Tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla

< Selaa muita kategorian tuotteita

Maksutavat: Paytrail, Joustoraha