Grilliritilät

Grilliritilät, ne yksinkertaisen näköiset mutta olennaisen tärkeät osat grillissä. Grilliritilät ovat grillauksen sydän ja sielu. Ne ovat se pinta, jolla herkulliset pihvit, mehevät makkarat ja tuoreet kasvikset saavat täydellisen grillauksen jäljen. Laadukkaat grilliritilät takaavat, että ruoka kypsyy tasaisesti ja saa houkuttelevan paistopinnan. Katso sivun lopusta videolta, miten mittaat grilliisi oikeankokoisen grillausritilän!
Ladataan...

Katso videolta miten mittaat grilliisi oikeankokoisen grillausritilän.

 

Laadukkaat grilliritilät takaavat, että grillattu ruoka saa tasaisen ja houkuttelevan paistopinnan. Ne auttavat lämpöä jakaantumaan tasaisesti grillissä, mikä estää ruoan tarttumisen kiinni ja takaa tasaisen kypsymisen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut ritilät ovat myös helppoja puhdistaa, mikä tekee grillauksen jälkeisestä puhdistamisesta vaivatonta.

Valikoimastamme löydät niin pyöreät, suorakaiteen ja neliön malliset grilliritilät useassa eri koossa hiiligrilliin, kaasugrilliin ja sähkögrilliin. Myös materiaalivaihtoehtoja on useita, löytyy rosterisia, teräksisiä, posliinisia valurautaritilöitä.