Grilliritilät

Grilliritilät, ne yksinkertaisen näköiset mutta olennaisen tärkeät osat grillissä. Grilliritilät ovat grillauksen sydän ja sielu. Ne ovat se pinta, jolla herkulliset pihvit, mehevät makkarat ja tuoreet kasvikset saavat täydellisen grillauksen jäljen. Laadukkaat grilliritilät takaavat, että ruoka kypsyy tasaisesti ja saa houkuttelevan paistopinnan. Katso sivun lopusta videolta, miten mittaat grilliisi oikeankokoisen grillausritilän!
Ladataan...

Katso videolta miten mittaat grilliisi oikeankokoisen grillausritilän.

Valurautaritilällä aitoja makuja

Valurautaritilät ovat tunnettuja kyvystään säilyttää lämpöä ja siirtää se tasaisesti grillattavalle ruoalle. Tämä materiaali on ihanteellinen, kun haetaan autenttista grillijälkeä ja syvää makua. Valuraudan huoltaminen vaatii hieman vaivaa, mutta palkitsee käyttäjänsä pitkällä käyttöiällä ja parantuvilla grillausominaisuuksilla.

Teräsritilä on helppohoitoinen ja kestävä

Modernin grillarin valinta, teräksestä valmistetut ritilät, ovat sekä kestäviä että helppoja huoltaa. Ne eivät ruostu eivätkä reagoi ruoan kanssa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan säännölliseen grillaamiseen. Ruostumaton tai emaloitu teräs pitää grillisi näyttämään uudelta vuodesta toiseen.

Tasainen lämpö keraamisella ritilällä

Keraamiset ritilät jakavat lämmön tasaisesti, mikä mahdollistaa täydellisen ruoan kypsennyksen joka kerta. Ne ovat erinomainen valinta herkkien ruokien, kuten kalan ja vihannesten, grillaamiseen.

Grilliritilän valinta ja huolto

Oikean ritilän valinta riippuu grillitavoistasi ja mieltymyksistäsi. Olipa valintasi mikä tahansa, ritilän säännöllinen huolto ja puhdistus takaavat parhaan mahdollisen grillaustuloksen ja pidentävät grillisi käyttöikää.

Autamme mielellämme grilliritilän valinnassa

Etkö ole varma, mikä ritilä sopii parhaiten sinun grilliisi? Ota yhteyttä asiakaspalveluume. Tarjoamme apua ja opastusta täydellisen grilliritilän valinnassa.

Tutustu valikoimaamme ja aloita grillausseikkailusi

Valitse Tulikulman laajasta grilliritilävalikoimasta ja nosta grillauksesi uudelle tasolle. Meillä on ritilöitä jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Valikoimastamme löydät niin pyöreät, suorakaiteen ja neliön malliset grilliritilät useassa eri koossa hiiligrilliin, kaasugrilliin ja sähkögrilliin. Myös materiaalivaihtoehtoja on useita, löytyy rosterisia, teräksisiä, posliinisia valurautaritilöitä. Tutustu kaikkiin tuotteisiimme ja kysy tarvittaessa apua!