Leivontavälineet

Tulikulmalta saat laadukkaat ja innovatiiviset leivontavälineet vaativampaankin leivontaan. Leivonta on taitolaji, jossa pienet yksityiskohdat tekevät suuren eron ja vaikuttavat usein siihen, onko lopputulos onnistunut. Olitpa sitten kokenut kondiittori tai vasta-alkaja, hyvät välineet tekevät leipomisesta hauskaa ja tuovat esiin luovuutesi.
Leivontavälineet
Ladataan...

Victorinoxin konditoriaveitset tarkkaan työhön

Konditoriaveitset ovat yksi leipureiden ja kondiittoreiden tärkeimmistä työkaluista. Valikoimamme laadukkaat Victorinoxin konditoriaveitset mahdollistavat tarkan ja täydellisen leikkauksen tekemisen kakuille, piirakoille ja leivonnaisille. Victorninoxin konditoriaveitsi on täydellinen lahja koti- tai ammattileipurille!

Lékué silikonivuoka – helppoutta keittiöön

Lékué-silikonivuoat ovat huippuluokan leivontavälineitä, jotka tuovat innovaatiota ja helppoutta keittiöösi. Lékué on brändi, joka tunnetaan laatutuotteistaan ja käytännöllisistä ratkaisuistaan, ja sen silikonivuoat eivät tee poikkeusta.

Silikonivuoilla on monia etuja leivonnassa ja kokkailussa. Ne ovat joustavia ja tarttumattomia, mikä tekee leivonnaisten poistamisesta vuoasta vaivatonta. Lisäksi silikonivuoka kestävää korkeita lämpötiloja, joten voit käyttää niitä uunissa, mikroaaltouunissa ja pakastimessa. Silikonivuot ovat myös helppohoitoisia – ne voi pestä astianpesukoneessa tai vaivattomasti käsin, ja ne säilyvät hyvinä vuodesta toiseen. 

Leipäkääreellä helposti ja sotkutta tuoretta leipää

Lékuén innovatiivinen uutuus, leipäkääre yhdistää yhdistää leivontakulhon ja vuoan toiminnot - punnitse, alusta ja paista yhdessä ja samassa astiassa. Leivot alusta loppuun yhtä ainoaa astiaa käyttäen, pienemmällä sotkulla, aikaa ja tilaa säästäen. Tutustu leipäkääreeseen!

Leivontamatto – siistiä pullanpyöristystä 

Lékué-leivontamatto on näppärä alusta leivonnassa ja toimii uunissa alustana leivinpaperin sijasta. Leivontamatto tekee taikinan käsittelystä helppoa ja siistiö. Taikina ei tartu mattoon kiinni, ja voit pyöritellä leivonnaisia sen päällä vaivattomasti. Leivontamatto on helppo puhdistaa tiskikoneessa.