Veitset ja teroittimet

Mitä tekee huonolla keittiöveitsellä? Ei yhtään mitään. Siksi kannattaakin sijoittaa kunnon kokkiveitseen, sillä se sijoitus kannattaa. Laadukas keittiöveitsi on terävä, ergonominen ja oikein huollettuna pitkäikäinen. Meiltä löydätkin myös hahloteroittimet, veitsenteroittimet, viilat ja teroituskoneet sekä hybriditeroittimet veitsien huoltoa varten. Valikoimassamme myös veitsitelineet ja veitsitukit.
Ladataan...

Laadukkaat keittiöveitset jokaiselle kokille

Kokkiveitsellä tarkoitetaan yleensä keittiön yleisveitseä. Tulikulman keittiöveitsivalikoimasta löytää sahalaitaiset veitset, tomaattiveitset, kuorimaveitset, leipäveitset, siivutusveitset, veitsien lahjapakkaukset ja monet muut veitset eri kokoisina ja jopa useissa eri väreissä.

Japanilaiset keittiöveitset tosikokille

Kun haluat hifistellä, ehdoton valinta keittiöön on japanilainen keittiöveitsi. Japanilaiset keittiöveitset tunnetaan maailmalla juurikin niiden laadun ja ainutlaatuisuuden vuoksi. Tulikulman valikoimasta löydät maailmankuulut KAI -merkkiset japanilaiset keittiöveitset ja veitsitelineet. Victorinoxin japanilaistyyliset keittiöveitset ovat myös erinomainen valinta.

Mikä veitsi valita?

Kokkiveitsi on hyvä yleisveitsi, jolla helposti leikkaa esimerkiksi juurekset. Sahalaitaisella veitsellä taas leikkaa parhaiten sitkeät tai kovakuoriset ruoat, joita ovat esimerkiksi tomaatit ja leipä. Näille tuotteille on myös tehty juuri niille tarkoitetut veitset, tomaattiveitsi ja leipäveitsi. Sahalaitaista veitseä ei kuitenkaan kannata käyttää lihan leikkaamiseen, vaan valitse silloin lihaveitsi. Pikkuveitsillä taas on helppo leikata pienempiä hedelmiä ja vihanneksia.

Kahvan valinnassa kannattaa miettiä mikä veitsien pesutapa on itselle mieluisin. Älä valitse puista kahvaa, jos peset veitset välillä astianpesukoneessa (vaikka emme sitä suosittelekaan).