Veitset ja teroittimet
Laadukkaat keittiöveitset jokaiselle kokille
Kokkiveitsellä tarkoitetaan yleensä keittiön yleisveitseä. Tulikulman keittiöveitsivalikoimasta löytää sahalaitaiset veitset, tomaattiveitset, kuorimaveitset, leipäveitset, siivutusveitset, veitsien lahjapakkaukset ja monet muut veitset eri kokoisina ja jopa useissa eri väreissä.
Japanilaiset keittiöveitset tosikokille
Kun haluat hifistellä, ehdoton valinta keittiöön on japanilainen keittiöveitsi. Japanilaiset keittiöveitset tunnetaan maailmalla juurikin niiden laadun ja ainutlaatuisuuden vuoksi. Tulikulman valikoimasta löydät maailmankuulut KAI -merkkiset japanilaiset keittiöveitset ja veitsitelineet. Victorinoxin japanilaistyyliset keittiöveitset ovat myös erinomainen valinta.
Mikä veitsi valita?
Kokkiveitsi on hyvä yleisveitsi, jolla helposti leikkaa esimerkiksi juurekset. Sahalaitaisella veitsellä taas leikkaa parhaiten sitkeät tai kovakuoriset ruoat, joita ovat esimerkiksi tomaatit ja leipä. Näille tuotteille on myös tehty juuri niille tarkoitetut veitset, tomaattiveitsi ja leipäveitsi. Sahalaitaista veitseä ei kuitenkaan kannata käyttää lihan leikkaamiseen, vaan valitse silloin lihaveitsi. Pikkuveitsillä taas on helppo leikata pienempiä hedelmiä ja vihanneksia.
Kahvan valinnassa kannattaa miettiä mikä veitsien pesutapa on itselle mieluisin. Älä valitse puista kahvaa, jos peset veitset välillä astianpesukoneessa (vaikka emme sitä suosittelekaan).