Kylpytynnyrit ja tarvikkeet

Kylpytynnyri eli tutummin palju on upea lisä kotiin tai mökille parantamaan viihtyvyyttä! Laadukkaaseen paljuun kannattaakin vähän sijoittaa, sillä paljussa viihdytään niin kesäisin, kuin talvisinkin, säällä kuin säällä. Mikä olisikaan pimeässä talvi-illassa parempaa kuin hypätä lämpimän paljun syleilyyn yksin, ystävien tai perheen kera? Kylpytynnyrin lämpimät vedet ovat omiaan rentouttamaan ja auttamaan unohtamaan arjen kiireet. Huom! Kirami-paljujen toimitusaika on tällä hetkellä noin 1-2 viikkoa.
Kylpytynnyrit ja tarvikkeet
Ladataan...

Miksi valita Kirami kylpytynnyri?

Me Tulikulmalla haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukkaimmat kylpytynnyrit. Löydätkin valikoimastamme Kiramin ensiluokkaiset kylpytynnyrit puulämmitteisillä kamiinoilla ja useilla eri tilavuuksilla. Kirami Oy on maailman suurin kylpytynnyrien valmistaja. Kaikki Kiramin paljut ovat rakennettu Sastamalassa suomalaisella ammattitaidolla yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Kiramin paljuissa on ulkoinen kamiina, jonka ansiosta se ei vie tilaa paljussa. Tyylikkäät ja kestävät materiaalit varmistavat, että kylpytynnyrisi näyttää hyvältä ja se toimii vuodesta toiseen.

Paljut - pala paratiisia eri muodoissa

Valikoimastamme löytyy Kiramin kylpytynnyreitä jokaiseen tarpeeseen. Kiramin pienimpään paljuun mahtuu noin kolmesta viiteen henkilöä, kun taas isoimpaan paljuun jopa kahdeksan kylpijää. Kaikissa kylpytynnyreissä on helposti puhdistettava muovinen sisäpinta. Useisiin kylpytynnyreihin on saatavilla valinnaisia lisävarusteita, kuten valaistusjärjestelmä ja suodatinjärjestelmä, jotka tekevät kylpykokemuksesta vieläkin nautinnollisemman. Voit valita paljun eri värivaihtoehdoista ja malleista, jotta se sopii täydellisesti pihasi tai terassisi ilmeeseen.

Meiltä myös kylpytynnyreiden lisävarusteet

Kylpytynnyrin lisävarusteet maksimoivat kylpyhetkesi mukavuutta. Paljun kansi pitää roskat poissa, lyhentää veden lämmitysaikaa ja pitää vielä lisäksi veden lämpimän sillä aikaa, kun käy pyörähtämässä saunan lämmöissä. Tulikulman verkkokaupasta löydät myös kylpytynnyrin suodattimet, kylkieristeet, raput sekä paljun varaosat kuten savupiiput, säätöritilät, kamiinat ja tuhkalaatikot. Mukavuutta ja tunnelmaa saa helposti nostettua LED-valokehällä tai kylpytynnyrin niskatuella.

Kun pihaltasi löytyy rentoutumisraketiksikin aivan ansiosta kutsuttu palju, on kylpyseura taattu! Jos kylpytynnyri ei ole se mitä etsit, oletko harkinnut ulkoporeallasta? Niitäkin meiltä nimittäin löytyy kattava valikoima.

Älä epäile ottaa yhteyttä kaikissa paljuihin liittyvissä kysymyksissä, sillä asiakaspalvelumme osaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.