Kylpytynnyrit ja tarvikkeet

Kylpytynnyri eli tutummin palju on upea lisä kotiin tai mökille parantamaan viihtyvyyttä! Laadukkaaseen paljuun kannattaakin sijoittaa, sillä paljussa viihdytään niin kesäisin, kuin talvisinkin, säällä kuin säällä. Mikä olisikaan talvella parempaa kuin hypätä lämpimän paljun syleilyyn yksin, ystävien tai perheen kera? Huom! Kirami-paljujen toimitusaika on tällä hetkellä noin 1-2 viikkoa.
Kylpytynnyrit ja tarvikkeet
Ladataan...

Miksi valita Kirami kylpytynnyri?

Me Tulikulmalla haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhainta laatua ja näin ollen valikoimastamme löydätkin Kiramin ensiluokkaiset kylpytynnyrit puulämmitteisillä kamiinoilla ja useilla eri tilavuuksilla. Kirami Oy on maailman suurin kylpytynnyrien valmistaja. Kaikki Kiramin paljut ovat rakennettu Sastamalassa suomalaisella ammattitaidolla yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Kiramin paljuissa on ulkoinen kamiina, jonka ansiosta se ei vie tilaa paljussa.

Tulikulmassa on laadukas valikoima paljuja tarpeeseen kuin tarpeeseen

Valikoimastamme ulkoporeammettalöytyy Kiramin kylpytynnyreitä vähän jokaiseen lähtöön. Kiramin pienimpään paljuun mahtuu noin kolmesta viiteen henkilöä, kun taas isoimpaan paljuun mahtuu jopa kahdeksan kylpijää. Kaikissa kylpytynnyreissä on helposti puhdistettava muovinen sisäpinta ja sisäpinnan saa monissa eri väreissä kuten mustana, sinisenä ja beigenä.

Muista hankkia myös lisävarusteet

Lisävarusteet maksimoivat paljuhetkesi mukavuutta. Kansi pitää roskat poissa, lyhentää lämmitysaikaa ja pitää vielä lisäksi veden lämpimän sillä aikaa, kun käy pyörähtämässä saunan lämmöissä. Tulikulman verkkokaupasta löydät myös suodattimet, kylkieristeet, raput sekä varaosat kuten savupiiput, säätöritilät ja tuhkalaatikot. Mukavuutta ja tunnelmaa saa helposti nostettua LED-valokehällä tai niskatuella.

Kun pihaltasi löytyy palju, on saunaseura taattu! Jos palju ei ole se mitä etsit, oletko harkinnut ulkoporeallasta? Niitäkin meiltä löytyy kattava valikoima.

Älähän epäile ottaa yhteyttä kaikissa paljuihin liittyvissä kysymyksissä, sillä asiakaspalvelumme osaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.