Pihagrillit ja tulisijat

Pihagrillit, pihatakat, ulkotulet ja tulikorit ovat mitä upeimpia tunnelmanluojia pihalle tai puutarhaan. Ja mikä parasta, monia malleja voi käyttää myös grillinä. Olipa kyseessä lämmin kesäilta tai raikas syyspäivä, tulisija on kotipihan sydän, joka kutsuu nauttimaan ulkoilmasta ja hyvästä seurasta.
Ladataan...

Tulisijat ja tulipesät – nuo ihanat tunnelmantuojat 

Tulisijat ja -pesät ovat pihan taattuja katseenvangitsijoita. Avotuli tarjoaa ainutlaatuista tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin ja lämpöä talven kylmyyteen. Tulikulman valikoimasta löytyvän ulkotulipesän tai ulkotulisijan kotiuttaminen on mitä mainioin keino viihtyvyyden lisäämiseksi. Ei harmita enää mennyt kesä vaan syksystä tulee ulkotulen ansiosta odotettu vuodenaika!

Pihatakka ja pihagrilli samassa jykevässä paketissa

Pihatakalla luot kotipihallesi valoa, lämpöä ja tunnelmaa. Useimmat pihatakat toimivat mainiosti myös pihagrilleinä, joten kompromissien tekemiseen ei ole tarvetta. Pihatakasta muodostuu yllättävän usein koko piha-alueen sydän ja keskus, jonka lähellä jälkikasvu ystävistä puhumattakaan viihtyy. Kokeile vaikka! Jos grillaaminen kiinnostaa enemmänkin, niin muistathan meidän kattavan grillivalikoimaan. Sieltä löytyy jos jonkinlaista grilliä ihan jokaiseen käyttöön.

Tulikori - vaahtokarkkia ja tunnelmaa 

Barbecook Jura ja Barbecook Sierra -tulikorit ovat näppärä valinta tunnelmanluojaksi pihalle. Siirrettävät tulikorit luovat tunnelmaa ja lämpöä pimeisiin iltoihin ja suorastaan huutavat grillaamaan vaahtokarkkeja hyvässä seurassa.