The Bastard

Tuo hiiligrillien pahapoika! The Bastard on sekä grilli, uuni, savustin, hitaan kypsennyksen mestari että paljon muuta. The Bastard on intohimoiselle grillaajalle monipuolinen ja uskollinen ystävä, joka yllättää ja tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ympäri vuoden. Käytä Bastard-kamadoa kesät ja talvet. Hollantilaista designia ja valmistettu parhaista materiaaleista – sitä on The Bastard. Kamadojen keramiikalla on 20 vuoden takuu. The Bastard -kamadogrillit ja tarvikkeet saat Tulikulmasta. Pääkaupunkiseudulla toimitamme tilauksesi jopa samana päivänä.
The Bastard
Ladataan...

Tehokas ja upea samassa paketissa

Kamadogrilli ei saa vain näyttää hyvältä; sen on oltava myös tehokas ja toimiva. Tämä on The Bastard kamadogrillin pääpaino. Se tekee mitä sen pitää ja tämän lisäksi, se näyttää upealta.

Miksi valita The Bastard?

The Bastard on hollantilainen kamadojen kunkku. Tällä kamadogrillillä luodaan ne äärimmäisimmät grillaushetket! Grillaus, leivonta, savustus ja haudutus; The Bastardin avulla voit tehdä kaiken. Grillaa mitä haluat ja luo upeita, herkullisia aterioita hetkessä. The Bastard on markkinoiden monipuolisin grill ja luotettava kumppani. The Bastardissa käytetään vain parhaita materiaaleja. Se on valmistettu erityisestä kordieriittikeramiikasta, joten se kestää erittäin korkeita lämpötiloja. Eristävä keraaminen sisävuori säätelee The Bastardin lämpötilaa. The Bastard kamadossa on myös laaja valikoima tarvikkeita.