Maustemyllyt

Laadukas maustemylly on täydellinen apuväline niille, jotka arvostavat ruoanlaittoa ja haluavat loihtia herkullisia makuja. Maustemyllyvalikoimamme on laaja ja löydät meiltä niin suola- kuin pippurimyllytkin vaativampaankin makuun.
Ladataan...

Cole & Mason maustemyllyt

Cole & Mason on nimi, joka on ollut liitetty maustamisen taitoon ja laatuun jo vuosikymmenien ajan. Yritys perustettiin vuonna 1919, ja siitä lähtien se on ollut omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia maustamisen ja maustemyllyjen ratkaisuja ruoanlaiton harrastajille ja ammattilaisille.

Yritys on erikoistunut maustemyllyihin, ja sen tuotteet ovat tunnettuja niiden tyylikkäästä suunnittelusta, toiminnallisista ominaisuuksista ja kestävyydestä. Jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti, jotta se täyttää maustamisen vaativimmatkin tarpeet. Siksi yritys panostaa korkealaatuisiin materiaaleihin ja tarkkaan valvottuun tuotantoprosessiin varmistaakseen, että jokainen maustemylly toimii moitteettomasti ja säilyttää mausteiden tuoreuden. Cole & Masonin tuotteet ovat löytäneet tiensä lukuisiin keittiöihin ympäri maailmaa, ja ne ovat arvostettuja niiden luotettavuuden ja tyylikkään muotoilun vuoksi. 

Cole & Mason Marlowin pyökkiset maustemyllyt ovat paitsi innovatiivisella koneistolla, myös tyylikkäällä ulkonäöllä varustettuja. Cole & Mason Horsham -maustemyllyt puolestaan jauhavat kokin tarkasti valitseman karkeuden mukaisesti erittäin tasalaatuista maustetta.

Dreamfarm Ortwon -maustemylly - palkittu tehopakkaus kulinaristille

Valikoimastamme löytyvää useita design-palkintoja voittaneessa Dreamfarm Ortwon -maustemyllyssä on huipputerävä ja laadukas keraaminen koneisto. Perusasennossa Ortwo-myllyn kahvat ovat lähellä toisiaan, jolloin myllyä on näppärä käyttää yhdellä kädellä toisen käden ollessa varattuna. Kun myllyä käytetään kahdella kädellä, kahvat avautuvat reilusti erilleen ja liikeradat laajenevat, jolloin jauhatus sujuu todella tehokkaasti ja nopeasti.

Tutustu laajaan maustemyllyvalikoimaamme ja tilaa laatua, joka ei tule harmittamaan jälkikäteen. Maustemylly on myös loistava lahjaidea niin kotikokeille kuin ammattilaisillekin.