Leikkuulaudat

Keittiö on kodin sydän, ja sen tehokas toiminta riippuu usein oikeista välineistä. Leikkuulauta on yksi tärkeimmistä ja pitkäikäisimmistä keittiön tarvikkeista, joka sujuvoittaa ruoan valmistamista. Löydät valikoimastamme ekologiset Victorinoxin paperikomposiittimateriaalista valmistetut leikkuulaudat sekä bambuiset Point-Virgulen leikkuulaudat. Molemmat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa!
Ladataan...

Victorinox-leikkuulaudat - laatua luontoa kunnioittaen

Ympäristöystävällisestä paperikomposiittimateriaalista valmistetut Victorinoxin leikkuulaudat ovat konepestäviä ja kestävät kuumuutta, joten niitä voi käyttää myös pannunalusena tai tarjoilualustana. Pinta on luontaisen kimmoisuutensa ansiosta erityisen hellävarainen leikkuuuveitsille. Materiaali koostuu paperiarkeista, jotka prässätään yhteen tasaisen lämmön ja paineen avulla. Lopputuloksena on vankka, tasapainoinen ja kestävä materiaali. Victorinoxin leikkuulautoja on valikoimassamme useita eri kokoja, mustana ja ruskeana. 

Point-Virgule - uniikki antibakteerinen leikkuulauta

Point-Virgulen leikkuulautojen materiaalina bambu on kestävä, antibakteerinen eikä se tylsytä terävää veistä. Jokainen leikkuulauta on uniikki luonnonmateriaalinsa ansiosta. Löydät valikoimastamme Point-Birgulen leikkuulaudan ritilän ja murualustan kanssa sekä ilman.

Laadukas leikkuulauta on pieni sijoitus mutta suuri ja pitkäaikainen ilo.