Ulkoporealtaat ja tarvikkeet

MSpa ulkoporeallas on täydellinen valinta erityisesti silloin, jos kiinteän porealtaan asentaminen pihaan ei ole vaihtoehto. Koska MSpa-ulkoporealtaat ovat helposti siirrettävissä, voi samaa allasta hyödyntää useassa eri sijainnissa. Nauti ulkoporealtaan eduista kotipihalla, mökillä, terassilla tai vaikka ystävien luona. MSpa-ulkoporeammeissa saat luksusta ja laatua samassa paketissa! Huomaathan myös kattavan ulkoporealtaiden tarvike- ja varaosavalikoimamme.
Ulkoporealtaat ja tarvikkeet
Ladataan...

Ulkoporeammeen tarjoamat ilot ovat monet

On kyse sitten revontulien ihailemisesta poreammeessa, pienistä juhlista kevereiden kanssa tai yhden hengen sukelluksesta maanantain sikapitkän palaverin jälkeen – tilaamalla MSpa ulkoporealtaan valitset rentouden, hauskuuden ja ihan vain mukavamman elämän. Meiltä löydät porealtaat eri kokoisina, värisinä, eri tehokkuuksilla ja monilla eri lisävarusteilla kuten LED-valoilla tai istuintyynyillä.

Rentoudu siellä ja täällä - MSpa ulkoporeallas tarjoaa puitteet

Kuvittele, että voit ottaa oman ulkoporealtaasi mukaasi minne tahansa. Mökkireissut saavat uuden merkityksen, kun voit nauttia lämpimistä poreista ja rentoutumisesta keskellä luontoa. Tai vie allas mukanasi kaverin takapihalle, vaihtelu virkistää ja kaveri yllättyy! Ilmatäytteisen porealtaan täytät nappia painamalla, joten illan isäntäkään ei joudu rehkimään liikoja. Niin helppoa.

Kylpytynnyri vai ulkoporeamme? 

Jos kylpytynnyri tuntuu liian suurelta investoinnilta tai pihalta ei löydy sille sopivaa paikkaa, voisi MSpan ilmatäytteinen ulkoporeallas olla oikea valinta. Kaikki valikoimamme ulkoporeammeet lämpiävät sähköllä, joten palokunnan häiritsemistä savuhaitoilla ei tarvitse jännittää. Ulkoporeamme sopiikin täydellisesti esimerkiksi rivitalon pihalle. 

Ulkoporealtaiden varaosat ja tarvikkeet meiltä näppärästi suoraan kotiin

Verkkokaupastamme löydät myös kaikki tarvittavat MSpa ulkoporealtaiden varaosat ja lisävarusteet, kuten lämmöneristysmatot, suodattimet, lämpökannet, otsonaattorit, niskatuet, juomatelineet ja istuintyynyt. Tuunaa ulkoporeammeesta vielä jopa varastomallia coolimpi! Tai ehkä tässä tapauksessa kuumempi!

 

psst. Muista kurkata Tulikulman tarjoukset!