Terassilämmittimet

Terassilämmittimellä pidennät terassin, pation tai parvekkeen käyttösesonkia. Käyttökohteita on lukuisia ja lämmitin kannattaakin valita käyttökohteensa mukaisesti. Tulikulman kasvavan valikoiman terassilämmittimet lämmittävät sinut ja ystäväsi takaisin eloon myös kylmimpinä iltoina. Tutustu tarkemmin ja tilaa hyvän sään aikana!
Terassilämmittimet
Ladataan...

Tulikulmalta laaja valikoima terassilämmittimiä

Tulikulma tarjoaa laajan valikoiman terassilämmittimiä, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät sekä roikkuvat terassilämmittimet että terassilämmittimet jalalla, joista voit valita juuri sinun terassillesi sopivan mallin.

Roikkuva terassilämmitin vai jalallinen terassilämmitin?

Jos haluat löytää ripustettavan roikkuvan terassilämmittimen, meillä on monia tyylikkäitä malleja, jotka sopivat täydellisesti katettuihin terasseihin. Ja jos kaipaat lisää vakautta, meiltä löytyy myös jalalliset terassilämmittimet, jotka pysyvät tukevasti paikoillaan myös tuulisina päivinä.

Pidennä terassin käyttösesonkia terassilämmittimellä

Terassilämmittimiä on saatavilla eri malleissa ja kokoisina, joten löydät helposti sopivan lämmittimen juuri sinun terassillesi. Monissa malleissa on myös erilaisia tehoasetuksia, jotka mahdollistavat lämmönsäätelyn tarpeen mukaan. Kun investoit terassilämmittimeen, voit nauttia ulkoilusta ja ystävien seurasta myös kylminä päivinä ja iltoina. Tämä lisää huomattavasti terassin käyttömahdollisuuksia ja tekee siitä miellyttävän paikan oleskella myös viileämmillä säillä. Terassilämmitin on siis monikäyttöinen ja erittäin hyödyllinen lisävaruste jokaiselle terassille.

Osta terassilämmitin Tulikulmasta

Terassilämmitin on kuin paras ystävä, joka pitää sinut lämpimänä ja kutsuu sinut nauttimaan iltaa ulkona. Osta nyt terassilämmitin Tulikulmasta ja saat parhaan terassikokemuksen, joka lämmittää myös sydämesi.