Grillit

Uutta kulmaa grillaukseen! Tulikulma on grillauksen erikoisverkkokauppa, joten grillejä meiltä löytyy. Grillivalikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita useilta eri tuotemerkeiltä, kuten Rebel, The Bastard ja Mustang. Laajasta grillivalikoimastamme löydät kaasugrillit, hiiligrillit, kamadogrillit, savustimet ja näiden kaikkien lisäksi vielä grillitarvikkeet.
Grillit
Ladataan...

Tulikulma on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman grillejä ja grillitarvikkeita. Olit sitten intohimoinen grillimestari tai aloitteleva grillaaja, Tulikulma tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit valmistaa maukkaita aterioita grillissä.

Tulikulman grillivalikoima on laaja, ja se sisältää erilaisia grillejä, kuten hiiligrillejä, kaasugrillejä, sähkögrillejä ja savustimia sekä kamadogrillejä hifistelijöille. Hiiligrilli on perinteinen tapa grillata, joka antaa ruoalle erityisen maun ja aromin. Kaasugrilli on nopea ja helppo käyttää, ja sen avulla voit valmistaa ruokaa tehokkaasti. Sähkögrilli on erityisen hyvä valinta niille, jotka haluavat grillata savulle herkissä paikoissa, kuten pienellä pihalla tai parvekkeella. Savustin on erinomainen valinta niille, jotka haluavat lisätä ruoan savunmakua.

Tulikulma tarjoaa myös laajan valikoiman grillien varaosia ja lisävarusteita. Grilleissä voi joskus esiintyä ongelmia, mutta Tulikulman varaosavalikoima sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit korjata grillisi helposti ja nopeasti. Lisäksi Tulikulmalla on oma Espoossa sijaitseva huolto kaikille maahantuomillemme tuotteille.

Myymämme grillien lisävarusteet auttavat sinua saamaan enemmän irti grillistäsi ja valmistamaan monipuolisempia ruokia. Tulikulman lisävarustevalikoima sisältää muun muassa grillien suojapeitteitä, savustuslastuja ja grillihiiliä sekä muita grillauksen tarvikkeita.

Tulikulmasta voit ostaa myös BBQ-grillejä. BBQ-grilli on erilainen kuin perinteinen grilli, sillä se valmistaa ruoan hitaasti ja matalassa lämpötilassa. Tulikulman BBQ-grillit ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat valmistaa maukkaita BBQ-ruokia kotona.

Tulikulman verkkokauppa on helppo ja käyttäjäystävällinen, ja sen avulla voit löytää nopeasti ja helposti etsimäsi tuotteet. Verkkokaupassa on selkeästi merkitty eri grillien ominaisuudet ja tekniset tiedot, jotta voit valita juuri sinulle sopivan grillin. Tuotekuvauksissa on myös tietoa grillin käytöstä ja ylläpidosta, jotta voit käyttää grilliä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos sinulla tulee kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Tällä hetkellä valikoimastamme savustimet sekä grillitarvikkeet seuraavilta tuotemerkeiltä: Rebel, Big Green Egg, The Bastard, Landmann, Mustang, Everdure by Heston Blumenthal, Lucifer, Char-Broil, Fornetto, Poppamies, Pitmaster, Fireplus, Barbec, Black Ranch, Kosan, Lincar ja tarjonta kasvaa vauhdilla.