Kamadogrillit

Tervetuloa Tulikulmaan, kamadogrillien kotiin! Jos olet kyllästynyt perinteisiin hiiligrilleihin, on aika kokeilla kamadogrilliä. Kamadogrilli on keraaminen hiiligrilli, joka on kehitetty Japanissa jo yli 3 000 vuotta sitten. Kamado onkin erinomainen valinta niille, jotka haluavat yhdistää vanhanajan tyylin moderniin toiminnallisuuteen.
Ladataan...

Tulikulman Kamado-grilleillä grillaat sekä savustat

Kamado-grillin keraaminen rakenne mahdollistaa sen, että lämpö pysyy tasaisena ja kosteustasapaino säilyy – ruoka kypsyy tasaisesti ja säilyttää mehevyytensä. Tämä tekee Kamadosta loistavan valinnan etenkin savustamiseen ja hitaaseen kypsentämiseen. 

Kamado-grilli mahdollistaa nimittäin erilaisten grillaus- ja savustusmenetelmien käytön, kuten suoran ja epäsuoran grillaamisen sekä kylmäsavustuksen ja kuuma savustuksen. Tämä tekee Kamadosta erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia ruoanlaittotapoja ja löytää uusia makuelämyksiä.

Kamado-grilli sopii loistavasti ulkokäyttöön

Kamado-grilli sopii erinomaisesti myös ulkokäyttöön, sillä sen keraaminen rakenne estää lämpötilan vaihtelut ja pitää lämmön sisällä, vaikka ulkona sataisi tai olisi kylmä. Kamado onkin loistava valinta kaikenlaiseen ulkogrillaamiseen, oli kyseessä sitten pieni perhejuhla tai suuri ystäväporukan kokkailuilta.

Ympäristöystävällinen Kamado-grilli

Kamado on myös erinomainen valinta ympäristötietoisille, sillä sen keraaminen rakenne mahdollistaa sen, että voit käyttää vähemmän hiiltä ja polttoaineita grillaamiseen. Tämä tekee Kamado-grillistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille hiiligrilleille.

Tulikulman laaja valikoima Kamado-grillejä

Tulikulman verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Kamado-grillejä eri koko- ja hintaluokissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Kamado-grilli on myös loistava lahjaidea grillauksen ystäville ja harrastajille. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat varaosat Kamadoihin.