Kamadogrillit

Tervetuloa Tulikulmaan, kamadogrillien kotiin! Jos olet kyllästynyt perinteisiin hiiligrilleihin, on aika kokeilla kamadogrilliä. Kamadogrilli on keraaminen hiiligrilli, joka on kehitetty Japanissa jo yli 3 000 vuotta sitten. Kamadogrilli onkin erinomainen valinta niille, jotka haluavat yhdistää vanhanajan tyylin moderniin toiminnallisuuteen.
Ladataan...

Tulikulman kamadogrilleillä grillaat sekä savustat

Kamadogrillin keraaminen rakenne mahdollistaa sen, että lämpö pysyy tasaisena ja kosteustasapaino säilyy – ruoka kypsyy tasaisesti ja säilyttää mehevyytensä. Tämä tekee kamadogrillistä loistavan valinnan etenkin savustamiseen ja hitaaseen kypsentämiseen. 

Kamadogrilli mahdollistaa nimittäin erilaisten grillaus- ja savustusmenetelmien käytön, kuten suoran ja epäsuoran grillaamisen sekä kylmäsavustuksen ja kuuma savustuksen. Tämä tekee kamadogrillistä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia ruoanlaittotapoja ja löytää uusia makuelämyksiä.

Kamadogrilli sopii loistavasti ulkokäyttöön

Kamadogrilli sopii erinomaisesti myös ulkokäyttöön, sillä sen keraaminen rakenne estää lämpötilan vaihtelut ja pitää lämmön sisällä, vaikka ulkona sataisi tai olisi kylmä. Kamadogrilli onkin loistava valinta kaikenlaiseen ulkogrillaamiseen, oli kyseessä sitten pieni perhejuhla tai suuri ystäväporukan kokkailuilta.

Ympäristöystävällinen kamadogrilli

Kamado on myös erinomainen valinta ympäristötietoisille, sillä sen keraaminen rakenne mahdollistaa sen, että voit käyttää vähemmän hiiltä ja polttoaineita grillaamiseen. Tämä tekee kamadogrillistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille hiiligrilleille.

Tulikulman laaja valikoima kamadogrillejä

Tulikulman verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kamadogrillejä eri koko- ja hintaluokissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Kamadogrilli on myös loistava lahjaidea grillauksen ystäville ja harrastajille.