Hiiligrillit

Hiiligrillien maailmassa perinne ja laatu yhdistyvät täydelliseen grillauskokemukseen. Hiiligrilli on monen grillimestarin valinta, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen tavan valmistaa ruokaa ja nauttia grillauksen tuloksista. Valikoimastamme löydät hiiligrillit jokaiseen tarpeeseen. Onko mielessäsi kompakti pallogrilli vai ehkä suurempi hiiligrilli, joka ei yski suurenkaan suvun tullessa grillijuhliin?
Ladataan...

Hiiligrilli – herkullisen ruoan salaisuus

Hiiligrillillä ruoasta tulee herkullinen ja mehevä, sillä grillin lämpö jakautuu tasaisesti koko grillauspinnalle. Hiiligrillissä käytettävän hiilen avulla voit myös luoda ruokaan aromikasta savunmakua. Laadukas hiiligrilli onkin monen grillauskonkarin valinta, perinteisellä parasta! Valikoimastamme löydät laajan valikoiman Barbecook-, LotusGrill- ja hybridigrillejä. Hiiligrillien lisäksi löydät Tulikulman verkkokaupasta myös varaosattarvikkeet grillaukseen sekä grillihiilet ja sytytystarvikkeet

Barbecook-hiiligrillit  - grillaamista tyylikkäästi ja tehokkaasti

Barbecook-hiiligrillit ovat laadukkaita, innovatiivisia ja muotoilultaan tyylikkäitä. Barbecook-hiiligrilleissä on käytetty ainutlaatuista QuickStart-järjestelmää, joka mahdollistaa nopean ja helpon sytytyksen. QuickStart-järjestelmä puhaltaa ilmaa hiilten joukkoon, sytyttäen ne tasaisesti ja nopeasti. Se mahdollistaa myös helpon lämpötilan säätämisen, joten voit valmistaa ruokaa juuri haluamallasi tavalla. Lisäksi useassa Barbecook-hiiligrillimallissa on säädettävä tuuletusjärjestelmä, jonka avulla voit säätää tarkasti grillin lämpötilaa. Näin ruoan saa kypsennettyä juuri halutulla tavalla, oli kyseessä sitten nopea paistaminen tai hidas savustaminen. Valikoimassamme on useaa mallia Barbecook-hiiligrillejä, tutustu ja löydä uusi unelmagrillisi!

LotusGrill-hiiligrillit – grilliherkkuja nopeasti ja savuttomasti

LotusGrill on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat valmistaa ruokaa nopeasti ja helposti. LotusGrillin avulla voit valmistaa herkullista grilliruokaa missä tahansa -  kotipihalla, rannalla tai vaikka puistossa. LotusGrillin ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa nopean sytytyksen ja ruoan valmistamisen jopa 5 minuutissa. LotusGrillin käyttö on turvallista ja helppoa, sillä grillin pinta ei kuumene liikaa. Yksi LotusGrillin ylivoimaisista ominaisuuksista on lisäksi sen savuttomuus. Grillissa on innovatiivinen järjestelmä, joka estää hiilien kosketuksen rasvan tai nesteiden kanssa, jonka ansiosta grilli ei tuota savua.

Hybridigrillit - monipuolista grillaamista kaasun ja hiilen yhteistyöllä

Hybridigrillit ovat monipuolisia ja innovatiivisia grillejä, joissa yhdistyy kaasu- ja hiiligrillin parhaat puolet. Hybridigrillin avulla voit valmistaa ruokaa nopeasti ja helposti kaasulla, mutta samalla hyödyntäen hiilen tuomaa mehevyyttä, makua ja aromia. Hybridigrillin etuna on myös monipuolisuus. Voit valita, haluatko grillata kaasulla, hiilillä vai molemmilla samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa erilaisten reseptien ja ruokalajien valmistamisen samanaikaisesti yhdellä grillillä. Tutustu valikoimassamme olevaan Mustangin hybridigrilliin!