Hiiligrillit

Hei grillimestari! Onko sinulla jo hiiligrilli vai oletko vasta harkitsemassa tätä herkkujen kypsennysvälinettä? Hyvä uutinen on se, että olet saapunut oikeaan paikkaan – Tulikulmalta löydät parhaat hiiligrillit ja niiden varaosat.
Ladataan...

Hiiligrilli – herkullisen ruoan salaisuus

Hiiligrillit ovat loistava valinta, kun haluat valmistaa ruokaa ulkona. Hiiligrilliä käyttämällä ruoasta tulee herkullinen ja mehevä, sillä grillin lämpö jakautuu tasaisesti koko grillauspinnalle. Hiiligrillissä käytettävän hiilen avulla voit myös luoda ruokaan savunmakua, joka antaa ruoalle syvyyttä. Hiiligrillejä on monenlaisia ja meiltä löydätkin laajan valikoiman Barbecook-, LotusGrill- ja hybridigrillejä. Hiiligrillien lisäksi löydät Tulikulman verkkokaupasta myös varaosattarvikkeet grillaukseen sekä grillihiilet ja sytytystarvikkeet

Barbecook-hiiligrillit Tulikulmasta

Barbecook-hiiligrillit ovat laadukkaita, innovatiivisia ja tyylikkäitä. Barbecook-hiiligrillit sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia perinteisestä grillauselämyksestä. Barbecook-hiiligrilleissä on käytetty ainutlaatuista QuickStart-järjestelmää, joka mahdollistaa nopean ja helpon sytytyksen. QuickStart-järjestelmä mahdollistaa myös helpon lämpötilan säätämisen, joten voit valmistaa ruokaa juuri haluamallasi tavalla. Barbecook-hiiligrillejä on saatavilla eri kokoisina ja eri muodoissa, joten voit valita grillin, joka sopii juuri sinulle.

LotusGrill-hiiligrillit Tulikulmasta

LotusGrill-hiiligrillit ovat erittäin käteviä ja helppokäyttöisiä. LotusGrill on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat valmistaa ruokaa nopeasti ja helposti. LotusGrillin avulla voit valmistaa herkullista grilliruokaa missä tahansa - olipa kyseessä sitten kotipiha, ranta tai vaikka puisto. LotusGrillin ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa nopean sytytyksen ja ruoan valmistamisen jopa 5 minuutissa. Lisäksi LotusGrillin käyttö on turvallista ja helppoa, sillä grillin pinta ei kuumene liikaa.

Tulikulmasta löydät myös hybridigrillit

Hybridigrillit ovat monipuolisia ja innovatiivisia grillausvälineitä, jotka mahdollistavat ruoan valmistamisen sekä hiilellä että kaasulla. Hybridigrillin avulla voit valmistaa ruokaa nopeasti ja helposti kaasulla, mutta samalla voit myös hyödyntää hiilen tuomaa makua ja aromia.